Informació CNEM accions Covid-19 (3) 30/04/2020 - 2020, cnem, covid19, pandèmia, protocol -
Social

Informació CNEM accions Covid-19 (3) 30/04/2020

Benvolguts socis, sòcies, usuaris i usuàries,

Com sempre, i primer de tot, manifestar-vos el nostre desig que estigueu bé de salut tant vosaltres com les vostres famílies.

Aquests dos darrers dies, el Gobierno de España i els mitjans de comunicació, han difós un document anomenat: “Plan para la transición hacia una nueva normalidad”.

Volem informar-vos  que estem treballant conjuntament amb les Federacions a les que està afiliat el Club, per veure com es concreta aquest pla i poder donar servei als socis el més aviat possible.

No volem crear falses expectatives. Mentre  aquest pla no es concreti en un decret, o bé, en unes Ordres Ministerials, no podrem saber quins serveis podem obrir i en quina data. En aquest moment, les instal·lacions del Club continuen tancades segons el Decret del 14 de Març.

El nostre desig  és poder oferir el més aviat possible els diferents serveis que pot donar el Club, i per aquest motiu, el nostre personal està treballant per a adequar les estàncies del Club als possibles requeriments que es demanin en temes de seguretat i desinfecció.

Esperem poder reprendre  pas a pas les nostres diferents activitats i què,  ben aviat,  ens puguem retrobar.

Us continuarem informant de les novetats que es produeixin en aquest sentit.

La Junta Directiva

El Masnou, 30 d’abril de 2020

 

Comunicat SGEAF:

https://nauticmasnou.com/wp-content/uploads/2020/04/Comunicat-SGEAF-inici-desconfinament.pdf

 

 

Articles Relacionats