Info CNEM Covid-19 Normativa navegació i revisió embarcacions. - 2020, cnem, covid19, pandèmia, protocol -
Social

Info CNEM Covid-19 Normativa navegació i revisió embarcacions.

Benvolguts socis, sòcies, usuaris i usuàries,

En aplicació de l’Ordre SND/388/2020, de 3 de maig, en referencia a l’activitat esportiva professional i federada, passem a informar-vos del protocol que està establint el club, per tal de començar a donar el màxim de servei.

En el cas d’esportistes d’Alt Nivell, haurien de contactar amb el Club per tal de comunicar a quines hores desitgen fer l’entrenament, i si necessiten que se’ls hi prepari algun tipus de material.

En el cas d’esportistes federats cal complir totes les limitacions d’horari, ubicació geogràfica que assenyala el B.O.E. esmentat, i es regira per les següents normes:

1.- Les instal·lacions del club seguiran tancades com fins ara.

2.- Els socis i usuaris que ho desitgin, podran disposar del seu material en la franja de 8 a 10 h. del mati, seguint el procediment que s’explica a continuació:

– El dia abans es comunicaran amb el responsable del servei a través de e-mail a l’adreça de correu               electrònic recepcio@nauticmasnou.com indicant el material que necessiten, i l’ hora que el volen               recollir i retornar.

– El responsable els assignarà la hora disponible mes propera a la que ells hagin demanat. Es                         portaran a terme lliuraments cada 5 minuts.

– Un empleat del club, amb les proteccions i procediments adequats, traslladarà el material del                      panyol a una Zona de Transferència que habilitarem a la platja, o bé a l’esplanada de la Base.

– Un cop acabin la seva activitat, retornaran el material a la Zona de Transferència. Si esta plena,                  s’hauran d’esperar a que quedi lliure, mantenint la distància de seguretat amb les altres persones             que estiguin esperant. Mentre hi hagin usuaris esperant per retornar el material, no es tancarà el               servei de recollida encara que siguin les 10h.

  1. Es responsabilitat dels socis i usuaris complir amb la resta de requeriments de la norma, mantenir-se dins dels límits del seu municipi. També cal extremar les mesures habituals d’autoprotecció al mar.
  2. No hi haurà per part del Club, cap servei d’ajuda o de salvament als esportistes.

Si el club considera que les condicions meteorològiques o del mar no son adequades, podrà tancar el lliurament de materials en qualsevol moment.

Es pot donar el cas que el servei de lliurament estigui actiu, però les condicions no siguin adients per a tots els socis i usuaris. Es responsabilitat de cada persona avaluar-les.

També  es permetràn les visites per part dels propietaris a les seves embarcacions per a realitzar comprovacions de seguretat i manteniment, sempre que l’embarcació es trobi en el municipi del propietari. Les visites han de ser a nivell individual.

La Junta Directiva

El Masnou, 22 d’abril de 2020

 

 

Articles Relacionats