El unplugged més íntim de la Nika Mills en el Club Nàutic El Masnou - 2023, club nàutic el masnou, cnem, concert, nika mills - Concert Nika Mills
Social

El unplugged més íntim de la Nika Mills en el Club Nàutic El Masnou

El passat dissabte 18 de novembre, el Club Nàutic El Masnou va ser testimoni d’una experiència musical única amb la talentosa Nika Mills. Acompanyada a la guitarra per Jordi Acosta, l’escenari es va convertir en un recorregut per diferents ritmes, des del jazz al soul, passant pel pop i el dance.

Els assistents van ser captivats per la magnetisme de la veu de Nika Mills, que va transportar l’audiència a través de melodies envoltades d’una energia única, amb el suport magistral de Jordi Acosta a la guitarra.

Aquest concert en viu no només va ser una oportunitat per a la comunitat del Club Nàutic El Masnou de gaudir de talent musical en directe, sinó que també va demostrar l’interès i l’aposta de l’entitat per oferir experiències culturals i enriquidores per als seus membres i visitants.

Mantingueu-vos atents als propers esdeveniments i concerts al Club Nàutic El Masnou, ja que continuem apostant per oferir-vos experiències úniques i emocionants!

Articles Relacionats