Informació CNEM Accions Covid-19 (2) - 2020, cnem, covid19, pandèmia, protocol -
Social

Informació CNEM Accions Covid-19 (2)

Benvolguts socis, sòcies, usuaris i usuàries,

En primer lloc manifestar el nostre desig, que estigueu  bé de salut tant vosaltres com les vostres famílies.

Tal com hem anat informant, les últimes setmanes s’han anat realitzant diverses accions davant de la situació que estem vivint, i per consegüent que afecten el nostre Club:

  • Establir mesures de control d’entrada i d’aforament a les sales, a l’inici de la situació.
  • Tancament del Club, obligats per la declaració de l’estat d’alarma.
  • Deixar de cobrar totes les activitats que es realitzen en el Club, i que es cobren en tarifes extres: sala fitness, activitats dirigides, entrenaments, etc. des del mes d’abril. Una vegada restablerts els serveis, s’analitzaran en cada cas, la possible compensació de la segona quinzena de març. Lògicament aquesta decisió, inevitablement comporta una reducció important d’ingressos.
  • Activació d’un expedient temporal de regulació d’ocupació del personal del club, mantenint actius només els serveis essencials de vigilància, manteniment i administració.
  • Aturada controlada de les diferents instal·lacions (calderes, piscina interior, etc.) per minimitzar el consum i optimitzar la conservació.
  • En el tema de manteniment, hem negociat amb alguns proveïdors per tal de reduir el servei en els casos que ha estat contractualment possible.

En l’àmbit administratiu, el Club continua donant servei  tant per via telefònica com per correu electrònic, a tots els seus socis. S’està treballant en la preparació del campus d’estiu. El nostre personal de manteniment continua treballant en dos aspectes importants, la custòdia de tot el material  tant del Club (que és propietat de tots), com el privat (que pertany a un soci en concret); així com aprofitar aquests moments de tancament per realitzar feines de pavimentació de terres, pintura de sostres, filtracions d’aigua, etc.; que tan difícils es fan, quan el Club està totalment en funcionament.

Els nostres monitors de Fitness, realitzen voluntàriament les classes via online, per poder contribuir a fer que les hores de confinament se’ns facin més lleugeres, i al mateix temps el nostre cos no perdi el costum de fer exercici. Pel nivell de visites que estan tenint aquests vídeos, entenem que estan sent molt ben rebuts pels socis.

Els nostres regatistes tenen al seu servei la possibilitat de realitzar regates virtuals.

Sabem que són uns moments molt difícils tant personalment com professionalment, i encara que no puguem gaudir en aquests moments del nostre Club i les seves instal·lacions, sí que volem que el dia que tornem estigui en les millors condicions possibles, i tot en funcionament.

Ens agradaria poder repercutir en les quotes socials, els estalvis que es puguin aconseguir. Un cop disposem del tancament econòmic del mes d’abril, si veiem alguna possibilitat de bonificació en la quota de soci, no dubteu que us ho farem saber; però no podem oblidar que el nostre deure davant dels socis com a Junta Directiva és vetllar pel patrimoni i la viabilitat del Club, i la situació ens obliga a actuar amb la màxima prudència.

Si algun soci o sòcia està passant per dificultats econòmiques temporals, la Junta Directiva ha previst un paquet de mesures, per facilitar que la persona afectada no s’hagi de desvincular del club. Si és el vostre cas, adreceu-vos a secretaria per telèfon o enviant un correu electrònic a recepcio@nauticmasnou.com, i us informaran de les condicions i la documentació que cal aportar.

Cal que sapigueu que cada any, els primers mesos provoquen unes pèrdues que posteriorment són compensades amb l’increment d’ingressos dels mesos d’estiu i el marge generat pels  campus i casals. En aquests moments ningú és capaç de preveure, que passarà aquest estiu amb aquests ingressos.

Per altra banda el Club té una sèrie d’obligacions adquirides amb entitats financeres, proveïdors, subministradors, etc. que cal continuar complint. Estem pagant préstecs que vénen d’anys anteriors, als que cal afegir les obres i canvis de màquines de la piscina interior, que es varen realitzar la passada tardor.

En definitiva, us fem arribar el nostre compromís per repercutir en les quotes socials els estalvis que es poguessin derivar d’aquesta situació, però sense posar en perill l’estabilitat econòmica i la viabilitat de l’entitat.

Us demanem paciència, i que continueu al costat del Club en aquests moments. Per la nostre part, us anirem informant de les diferents accions que realitzem, tant per mantenir la situació del Club, com per reduir les despeses, amb la intenció de què això pugui tenir en un futur un retorn cap al soci.

Molts ànims a tots, i estem a la vostra disposició per qualsevol aclariment.

La Junta Directiva

El Masnou, 22 d’abril de 2020

 

Informació GENCAT pagament quotes entitats esportives:

https://nauticmasnou.com/wp-content/uploads/2020/04/Nota-SGE-cobrament_quotes_clubs_i_centres_esportius.pdf

 

Articles Relacionats