Vueling PNG
Vela, YEC2021

VUELING patrocinador oficial de la YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021

La companyia aèria VUELING és un dels patrocinadors oficials de la YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021 de la classe Europa que se celebra al Club Nàutic El Masnou.

VUELING és una companyia que encaixa perfectament amb la filosofia de l’esport de la Vela, compromís per la sostenibilitat, el medi ambient  i el desenvolupament sostenible, i la vinculació amb l’esport de la Vela, en què el seu principal combustible és el vent, és un clar exemple d’esport blau.

airlines-vueling-medium

En aquest sentit VUELING l’octubre del 2019 ja es va comprometre a aconseguir zero emissions de carboni l’any 2050 a través del seu programa Flight Path Net Zero, i en la utilització de combustible sostenible de nova generació l’any 2030.

Vueling Flight Path Net Zero

Pel que fa a l’eliminació dels plàstics, VUELING utilitza materials 100% reciclables en tot el càtering de la seva flota.

Paral·lelament l’empresa també treballa activament amb organitzacions com Save the Children, en campanyes per millorar la qualitat de vida dels nens vulnerables, i amb Ellas Vuelan Alto, promovent la igualtat i l’empoderament femení.

Vueling Save the Children

En definitiva, sostenibilitat, medi ambient, igualtat i solidaritat, valors que compartim VUELING i la família de la Vela.

Moltes Gràcies per la vostra col·laboració!!!

WEB oficial: https://www.vueling.com/es

 

VUELING patrocinador oficial de la YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021 - El Masnou, Europa, VUELING, Youth European Championship - YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021

Articles Relacionats