minisite-staynautica-61376020160566505067486548534567g-m
Vela, YEC2021

STAY NÁUTICA patrocinador de la YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021

Stay Náutica, patrocinador oficial de la YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021 és una empresa de nàutica amb més de 30 anys d’experiència, que es dedica a la venda de noves embarcacions, vaixells de segona mà, serveis de manteniment i reparació per a aquestes, i a més compten amb una línia de negocis Mediterranean Charter, en la qual ofereixen l’oportunitat d’unir-se al club o llogar un vaixell per hores.

stay-team-300x188 (2)

Per tant a Stay Náutica és poden distingir quatre línies de negoci ben diferenciades:

Venda d’embarcacions – noves de primeres marques mundials, tant de velers com iots. Són distribuïdors oficials a Catalunya de:

@dufour.yachts
@starfisherboats
@capelliboats
@scannermarine
@fim_motoscafi

Stay Nautica yec2021cnem

Vaixells d’ocasió – venda d’embarcacions de segona mà. Stay Nautica és l’empresa amb major nombre d’embarcacions d’ocasió en àmbit nacional.

Stay Nautica serveis – gràcies a la seva experiència i coneixement de les embarcacions, ofereixen un servei de reparació i manteniment 360 per a tota mena d’embarcacions.

Mediterranean Charter – Velers i catamarans propis, tots ells d’última generació amb les últimes prestacions del mercat de la nàutica. S’ofereix a tots aquells apassionats pel món de la nàutica a unir-se al club, en el qual amb una tarifa mensual molt assequible poden navegar una vegada al mes sense la necessitat de tenir vaixell propi. D’altra banda, també poden gaudir de la possibilitat de llogar 1 d’aquests vaixells per a sortides diàries o per hores, així aquells clients que desitgen celebrar qualsevol mena d’esdeveniment en alta mar tenen aquesta oportunitat de fer-ho amb Stay Nautica.

Stay Nautica - YEC2021CNEM 2

Gaudir del mar està a les vostres mans, vine a STAY NÁUTICA !!!

WEB oficial: https://www.staynautica.com/

 

STAY NÁUTICA patrocinador de la YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021 - El Masnou, Europa, STAY NAUTICA, Youth European Championship - STAY NAUTICA

Articles Relacionats