2021 ILCA 4 garraf
Vela

Laura Pedraza, campiona absoluta de Catalunya en ILCA 4

Laura Pedraza (CN Masnou) en ILCA 4 i Ricard Castellví (CN Cambrils) en ILCA 7, es proclamen campions absoluts de Catalunya en el campionat disputat en aigües del Garraf.

Més de  cinquanta de regatistes de clubs de tota la costa catalana han participat al Campionat de Catalunya ILCA 4 i 7 organitzat pel Club Nàutic Garraf en que s’han pogut realitzar 6 proves en total.

La falta de vent ha marcat la competició ja que dissabte 22 no es va poder donar cap sortida ja que les condicions de vent eren molt oscil·lants, entre 1 i 5 nusos i del 100º al 180º.

Els regatistes van estar més de 3 hores a l’aigua esperant poder disputar alguna prova. Diumenge tot i que el vent va trigar en aparèixer, es van poder fer 2 proves per cada classe amb una intensitat de vent de 5 a 7 nusos i  d’una direcció del 140º.

Els equips de regata han hagut d’esperar una setmana per dissabte 29 tenir bones condicions.

Amb un vent molt més establert, del 240º i una intensitat de 6 a 9 nusos, es va poder fer 4 proves per cada classe. En canvi el darrer dia de prova, el vent no ha aparegut i no s’ha pogut fer cap prova malgrat les hores d’espera a l’aigua del Comitè i els regatistes

Medaller

ILCA 4

Laura Pedraza, campiona absoluta de Catalunya en ILCA 4 - Campionat de Catalunya, ILCA 4, Laura Pedraza - ILCA 4

1a Fèmina: Laura Pedraza del CN El Masnou (guanyadora absoluta de la Classe ILCA 4)

1er Masculí: Victor Cordobés del CN Garraf

2on Masculí: Giulio Zunino del CN Garraf

3er Masculí: Ferran Sotres del CN Vilanova

2a Fèmina: Carla Camps del CN Vilanova

3a Fèmina: Alexia Mussons del CN St. Feliu de Guíxols

1er Sots 18: Victor Cordobés del CN Garraf

1a Sots 18: Laura Pedraza del CN El Masnou

1er Sots 16: Ot Puig del CN Coma-ruga