Guillem Dengra 7è a la Copa d'Espanya de la classe Ilca 4 - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Copa d'Espanya
Vela, Esportiva

Guillem Dengra 7è a la Copa d’Espanya de la classe Ilca 4

Entre el 18 i el 21 de gener s’ha disputat la Copa d’Espanya de la classe Ilca 4 a aigües del RCN de València. Una regata que ha comptat amb fins a 143 inscrits de tot el territori estatal. Les condicions de vent només van permetre disputar 4 proves de les 9 previstes entre els 3 dies de competició, el primer dia amb molt bon vent, i els altres dos molt insuficient.

El nostre club va ser representat per 3 regatistes, en Guillem Dengra, la Inés Samon i en Toni Autonell. En Guillem va aconseguir un gran 7è lloc a la general amb 3 grans parcials, aconseguint fins i tot guanyar la prova inaugural. La Inés va finalitzar en el lloc 33 femení, i en Toni va finalitzar al lloc 80 masculí, ja que només va poder realitzar 1 de les 4 proves disputades.