Gran Premi Masnou d’Optimist 2024 - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Gran Premi Masnou
Vela, Esportiva

Gran Premi Masnou d’Optimist 2024

Gran èxit organitzatiu tan a terra com a mar de la regata més multitudinària de l’any. Un total de 160 regatistes d’entre 7 i 15 anys, i 40 llanxes de suport entre entrenadors i acompanyants es van donar cita aquest darrer cap de setmana a la Base Nàutica del Club Nàutic El Masnou. Ha estat la 1a regata de l’any i la 4a de la temporada del circuit català de la classe infantil d’Optimist. Dissabte es van poder disputar les 3 proves programades amb un vent de llevant que va anar dels 11 fins als 5 nusos al llarg de la jornada.

Diumenge es van poder disputar dues proves més amb un vent força inestable de Ponent. Finalment, i gràcies al gran número de proves realitzades, es podrà fer la divisió de grup or i grup plata de la flota per la propera regata que es disputarà a Blanes el proper 10 i 11 de febrer.

Fins a 18 regatistes de classe A i de classe B del nostre club ens van representar a la regata. Les nostres fèmines van demostrar ser les millors de la flota catalana. L’Anna Rentería es va proclamar vencedora absoluta femenina seguida de la Lucía Sotomayor. En la categoria sots 11 Femení la Marta Mendiolea també va pujar al podi com a 3a classificada. Per finalitzar, en la categoria sots 9, la dels més petitons, la Chloe Conesa va pujar al segon lloc del podi, seguida de l’Aleix Sebastian Andrade. Fins a 5 regatistes del CN El Masnou guardonats.

Moltes felicitats a tots i totes pels èxits i l’esforç!!!

Volem aprofitar per agrair a l’empresa Rossellginer el patrocini de la part videogràfica de la regata.

Gran Premi Masnou d’Optimist 2024 - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Gran Premi Masnou

Articles Relacionats