El Club Nàutic el Masnou s'emporta el bronze al Campionat de Catalunya per equips d'Optimist 2024 - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campionat de Catalunya per equips
Vela, Esportiva

El Club Nàutic el Masnou s’emporta el bronze al Campionat de Catalunya per equips d’Optimist 2024

Una selecció de 5 regatistes de la classe Optimist del CN El Masnou (Anna Rentería, Lucía Sotomayor, Elena López, Pau Casas i Pol David) aconsegueixen un més que meritori bronze al Campionat de Catalunya per equips celebrat a aigües del GEN Roses, acompanyats pel nostre entrenador en Joan Garcia.

Aquest 3r lloc es va aconseguir en una darrera regata molt disputada pel 3r i 4t lloc enfrontant-se amb el CN Cambrils, on finalment va vèncer l’equip del nostre club. D’aquesta manera el nostre club continua sense baixar-se del podi tal i com ve fent els darrers anys en aquesta regata. Volem felicitar, també, als equips del RCN Barcelona i del CN El Balís que van ocupar el 1r i 2n lloc del podi respectivament.

Ha estat una molt bona prova de cara al Campionat d’Espanya per Autonomies on el nostre club estarà representat amb les 3 fèmines (Lucía Sotomayor, Anna Rentería i Elena López)

 

Moltes felicitats per aquest èxit!

Articles Relacionats