Andrei Marinas Campió i Sasha Calinescu Sots Campió de Catalunya d'Optimist B - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campió de Catalunya
Vela, Esportiva

Andrei Marinas Campió i Sasha Calinescu Sots Campió de Catalunya d’Optimist B

Gran resultat dels més petitons de la flota d’Optimist B del CN El Mansou amb la medalla d’or i la de plata per l’Andrei i el Sasha respectivament.

Una 50a de regatistes de tota la costa catalana es van donar cita al CN Arenys de Mar, amb 5 representants del CNeM (Andrei Marinas, Sasha Calinescu, Aleix Sebastián, Chloé Denia, Maia David i Marc Goryachev) per disputar el Campionat de Catalunya d’optimist de classe B.

Dissabte va ser una jornada marcada pel fort vent i onada de llevant dissabte, la qual cosa va fer impossible la navegació. Diumenge, però es van poder disputar 3 de les proves programades havent de matinar força per guanyar temps. Un vent inicialment de llevant va permetre fer dues proves, i la darrera va ser amb un vent inestable de Garbí. Tant l’Andrei com en Sasha es van mostrar molt sòlids a totes les proves. La Chloé va tenir la mala sort de fer un fora de línia a la 2a prova en la qual haver fet un 5è de la general. Tot i així, va acabar 2a sots 9 a la classificació.

Articles Relacionats