CEIE esponsor YEC2021CNEM
Vela, YEC2021

CEIE patrocinador de la YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021

CEIE patrocinador de la YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021

Amb seu a Reus (Tarragona) Espanya, CEIE és un grup europeu amb més de 40 anys d’experiència produint els millors sabors de cafè, cacau i cereals torrats.

Un grup europeu, que compleix amb les més exigents normes de la indústria alimentària quant a les condicions de seguretat, disseny i construcció de maquinària, i s’adapta a la legislació i condicions climàtiques de cada racó del globus.

CEIE 2

CEIE intervé en tot el procés de fabricació: des del gra verd, fins a l’envasament, aportant un servei d’enginyeria a 360°, que abasta des de la consultoria, el disseny, producció, instal·lació, manteniment, postvenda.

Més de 300 projectes distribuïts en 30 països i 5 continents, compten avui dia amb unes màquines prestigioses com les més fiables, robustes i duradores del mercat.

CEIE 1
Una companyia compromesa amb l’entorn.

CEIE respecta els més estrictes estàndards de seguretat alimentària adaptant-se a la normativa mediambiental, evitant el consum innecessari d’energia, desenvolupant processos amb baix consum energètic, integrant l’ús d’energies netes, renovables i utilitzant sistemes de reciclatge d’aigües.

Unim valors i compromisos.

 

WEB oficial: https://www.ceie.eu/es/home-espanol/

 

CEIE patrocinador de la YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021 - CEIE, El Masnou, Europa, Youth European Championship - YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP

Articles Relacionats