Campionat d'Espanya Optimist 2020 - Vela -
Vela

Campionat d’Espanya Optimist 2020

La setmana passada es va celebrar el Campionat d’Espanya Optimist 2020 a Äguilas, Murcia, amb prop de 150 regatistes, procedents d’11 comunitats autònomes. La cita, organitzada per l’Associació Nàutic Esportiva Joan Montiel, ha acollit aquesta regata que ha estat una competició especial i diferent per tot el que estem passant amb la pandèmia.  Entre els dies 27 de juny i el 2 d’agost, s’ha fet el campionat nacional i  en què també s’ha disputat el títol nacional per Equips d’Autonomies.

En el pla esportiu, les territorials de Catalunya, Andalusia, Balears, Canàries i Comunitat Valenciana, són els que han aportat  més regatistes a les dues cites nacionals, amb 20 regatistes cadascuna d’elles. Galícia, per la seva banda, amb 18 regatistes, mentre que l’amfitriona: Múrcia, ha estat present amb 13. La federació Basca amb 7 representants, mentre que la càntabra ho ha fet amb 6 i Navarra i Madrid amb 3 respectivament.

Marc Mesquida i Nicola Jane Sadler en sub-16 i Tim Lumbat i Alba Moreno a SUB13 es van fer amb el títol Nacional, mentre que la Federació Balear de Vela es proclama campiona d’Espanya d’Autonomies

Dels 20 representants catalans, 8 eren del nostre club i els resultats van ser:

20  NORA GARCIA

60  DANIEL GARCIA

67  ONA GARCIA

73  MARIONA VENTURA

91  CLARA OBERLE

98 MONICA DELGADO

121 JUDIT NOGUERA

132  POL CARRION

Campionat d'Espanya Optimist 2020 - Vela -

Més informació de la regata: https://www.fvrm.info

 

 

 

Articles Relacionats