Unes 300 persones netegen la platja de plàstics i altres residus - Social -
Social

Unes 300 persones netegen la platja de plàstics i altres residus

Multitudinària resposta a la iniciativa organitzada pel Club Nàutic El Masnou amb el suport de l’Ajuntament

Unes 300 persones, aproximadament, van respondre a la crida del Club Nàutic El Masnou, que va organitzar una jornada de recollida de residus ahir diumenge 26 de gener a la platja. Bona part de les deixalles van ser arrossegades la setmana passada pel fort onatge i per les avingudes a les rieres, i a causa de la virulència del temporal Glòria.

Una porció molt significativa del que es va recollir van ser objectes de plàstic de tota mena: bastons per netejar, embolcalls, gots, cànules, envasos… També es van recollir objectes de mida més gran, com pneumàtics o cubells.

En la cita de diumenge van col·laborar-hi persones de totes les edats, incloent-hi l’alcalde, Jaume Oliveras, i altres regidors i regidores. El Club Nàutic va posar-hi l’organització; la gent, les mans i l’esforç. L’Ajuntament va encarregar-se d’aportar material, com les bosses per dipositar-hi les deixalles, així com operaris per donar suport al voluntariat. També es va ocupar de carregar les bosses plenes de brossa i dur-les a la planta de tractament de residus.

Unes 300 persones netegen la platja de plàstics i altres residus - Social -

Articles Relacionats