La nit de la vela'23 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Social - La nit de la vela'23
Social

La nit de la vela’23

LA NIT DE LA VELA’23

Estimats socis i amics del Club Nàutic El Masnou,

És un gran plaer compartir amb tots vosaltres els moments màgics que vam viure el dissabte, 7 d’octubre, en la nostra anual Gala de La nit de la Vela 2023, per tal de fer la entrega de premis als millors esportistes de la temporada.
Emma i Daniel Cabré

Volem destacar especialment els nostres millors esportistes de la temporada, Emma i Daniel Cabré. Els seus inabastables èxits i dedicació exemplar els han convertit en veritables icones de l’esport al nostre club. La seva perseverança i talent han estat una font d’inspiració per a tots nosaltres, i estem orgullosos de tenir-los com a part de la nostra família esportiva.
Gràcies a tots vosaltres

Agraïm a tots els qui van assistir i van fer possible aquesta Gala de Premis Esportius. La vostra presència va contribuir a fer d’aquesta nit un esdeveniment inoblidable. Continuem treballant junts cap a més èxits i màxims assoliments en l’esport.

En nom del Club Nàutic El Masnou, felicitats als nostres esportistes i que continuïn inspirant-nos amb el seu talent i dedicació.

Moltes gràcies i seguim navegant cap a nous horitzons d’èxit!

TRIANGULAR DE DÒMINO

El passat 19 de setembre es va celebrar un triangular de dòmino que enfrontava al Casino del Masnou, el Casal d’Alella i el nostre Club.

Volem felicitar a tots els participants pels magnífics resultats en les 3 jornades de competició. Tots els jugadors del CNEM que van participar van guanyar com mínim 1 punt.

Com a resultat final vam acabar SUBCAMPIONS!

Maricruz/Toni Ferré van quedar 5ns, de 24 parelles.

La nit de la vela'23 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Social - La nit de la vela'23

AFEGIM UN JOC NOU: RUMMIKUB

El Rummikub Original és un dels jocs de taula i familiars més populars del món. La combinació de joc tàctic, sort i gran competència ha fet d’aquest clàssic joc familiar un dels més reeixits dels últims 70 anys. Mira bé les fitxes que has recollit per a crear les combinacions de colors i números més interessants. Seràs el primer jugador que col·loqui totes les fitxes i guanyi la partida?

Quines són les característiques principals de Rummikub?

L’objectiu del joc és ser el primer jugador a col·locar totes les seves fitxes sobre la taula.

El joc inclou 106 fitxes: 104 fitxes de colors, més 2 comodins. Cada fitxa mostra un número que va de l’1 al 13, en quatre colors: negre, blau, groc i vermell. Totes les fitxes apareixen dues vegades, excepte els comodins.

Cada jugador rep 14 fitxes a l’atzar, que es col·loquen en el prestatge del jugador, mentre que la resta de les fitxes queden a un costat i podràs anar robant una cada torn.

Has de fer, escales del mateix color (4 fitxes) o trios de diferent color. Per a començar a col·locar les fitxes en la taula, cada jugador ha d’aconseguir primer una combinació inicial (trios o escales) amb un valor de suma total d’almenys 30 punts.

Podràs jugar amb les fitxes d’altres usuaris que estiguin ja en la taula. Això és el que fa realment divertit aquest joc.

La nit de la vela'23 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Social - La nit de la vela'23

Articles Relacionats