social, platja,
Esportiva, Social

La primera neteja de platja del Club Nàutic El Masnou ha estat un èxit!

Diumenge vam organitzar la primera recollida de plàstics  des del Club, una activitat que la Federació Catalana de Vela està també promocionant. Nosaltres vam comptar amb una gran participació; més de 60 persones es van apropar a netejar la platja. També vam fer partícips als nens de l’escola de vela. Va ser una activitat molt productiva i gratificant perquè vam recollir en menys de 2 hores més de 500kg. Amb la pesa vam comptabilitzar  448,8kg, però hi havia bosses que no vam poder pesar per la dificultat del que contenien.
Ocean 52, la beguda saludable que incorpora minerals extrets de l’oceà, com el magnesi, i que col·labora amb al sostenibilitat mediambiental ens van oferir la seva col·laboració, fent difusió pels seus canals, i amb producte que va anar molt bé i va agradar molt als assistents ja que va ser una jornada dura i amb molt sol; tothom tenia molta set!
i la Fundació ECOMAR amb qui estem col·laborant com a Club per fomentar els bon hàbits als nostres regatistes ens van donar suport amb material (bosses i guants)

La primera neteja de platja del Club Nàutic El Masnou ha estat un èxit! - Esportiva, Social -

Articles Relacionats