Campionat de Catalunya d'ergòmetre a Sant Carles de la Ràpita - 2023, club nàutic el masnou, cnem, ergòmetre - Competició de Catalunya d'ergòmetre
Rem, Esportiva, Fitness

Campionat de Catalunya d’ergòmetre a Sant Carles de la Ràpita

El passat dissabte, 11 de novembre, Sant Carles de la Ràpita va acollir el Campionat de Catalunya d’Ergòmetre, una emocionant modalitat esportiva del rem. El Club Nàutic El Masnou va destacar amb la participació en dues categories: 2×1000 metres i 1×1000 metres en la categoria veterana masculina. Els nostres remers, Domènech Drago i Manuel Ramos, van brillar amb llum pròpia, aconseguint l’or en totes dues categories en les quals van competir.

Una menció especial a Manuel Ramos, qui va participar als Jocs Olímpics de Barcelona 1992. El seu notable bagatge esportiu i experiència va ser un element clau en la seva destacada actuació en aquesta competició.

El seu èxit no hauria estat possible sense la preparació física i l’entrenament proporcionat pel Coordinador Daniel Martínez, com a preparador i entrenador dels nostres atletes. La competició va ser intensa, amb la participació de 15 equips i més de 250 remers que van competir en diverses modalitats. Aquesta victòria no només ens enalteix com a club, sinó que també ens ofereix una plataforma de visibilitat dins del panorama del rem a Catalunya.

Aquest èxit és només el principi d’una sèrie de competicions que ens permetran continuar fomentant i promocionant el rem al Club Nàutic Masnou a tot Catalunya. Estem entusiasmats pel futur i compromesos a continuar excel·lint en aquest emocionant món esportiu.

Articles Relacionats