Excursió i dinar al salt del Mir de Vidrà - 2023, club nàutic el masnou, cnem, salt del mir, vildrà - Salt del Mir
Esportiva, Fitness

Excursió i dinar al salt del Mir de Vidrà

Excursió a Vidrà: Descobrint la Natura de la Comarca d’Osona

El cap de setmana passat, ens va reunir per gaudir d’una emocionant excursió als voltants del pintoresc poble de Vidrà. Malgrat les condicions meteorològiques una mica ventoses, aquesta aventura va ser tot un èxit.

La jornada va començar amb una visita al majestuós salt d’aigua del Mir, on els participants van poder admirar la bellesa de la naturalesa en tot el seu esplendor. Les cascades rugents i els paisatges impressionants van oferir una oportunitat perfecta per connectar amb la natura i prendre algunes fotos espectaculars.

Després de la visita al salt d’aigua, el grup va continuar la seva aventura amb una caminada a través dels densos boscos de la comarca d’Osona. Les rutes escollides van oferir als excursionistes l’oportunitat de descobrir la flora i la fauna locals, tot gaudint de l’aire pur de la muntanya i de les vistes panoràmiques.

Per posar el colofó a aquesta jornada memorable, el grup es va dirigir cap a l’acollidor restaurant Cal Jutge de Orius, on van ser tractats amb un dinar exquisit que va incloure plats locals i especialitats de la casa. El dinar no només va omplir els estómacs, sinó que també va oferir una oportunitat per compartir rialles i històries després d’una jornada plena d’aventura.

Aquesta excursió a Vidrà va ser una experiència inoblidable que va permetre als participants connectar amb la natura, explorar nous indrets i gaudir de la bona companyia. Sens dubte, una sortida que es recordarà durant molt de temps i que demostra l’encant de la comarca d’Osona i la seva riquesa natural.

Articles Relacionats