area esportiva, fitness, piscina, exterior, activitat dirigida
Esportiva

El fitness no s’atura al CNEM

Tota la informació sobre l’àrea de Fitness del Club la pots trobar a l’app del CNEM. Aquesta eina digital ha esdevingut el centre de comunicació entre el Club i els socis i sòcies. Des de l’app, reservem les activitats esportives que volem fer cada dia i rebem avisos si, per exemple, una classe es cancel·la.

Reserves amb l’app

Les restriccions d’aforament imposades pel PROCICAT, limitat a cinc persones més l’entrenador/a, dificulten l’accés a les activitats dirigides que tenen més demanda, és per això que podem reservar-ne una per dia i amb una antelació de 24 h. Així mateix, cal que siguem curosos/es amb les reserves i assegurar-nos d’alliberar la plaça amb temps suficient si no hi acudirem, en la mesura del possible.

L’àrea de Fitness del Club, amb la seva responsable, Mónica Crespo, al capdavant, ha aconseguit adaptar els espais i el calendari d’activitats dirigides al nou context, marcat pels canvis constants d’horaris, aforament i condicions. Així, complint les normes, el fitness del Nàutic, que aplega un grup ampli de sòcies i socis, ha pogut seguir actiu tot l’hivern capejant les onades de la pandèmia.

Amb vistes al mar

Com sabeu, la planta Noble és ara un gimnàs amb 3 àrees diferenciades: una per a spinning i dos més per a activitats dirigides. Les increïbles vistes al mar i la ventilació constant, pels quatre costats, fan que resultin espais idonis per practicar esport en les actuals circumstàncies. La sala de Fitness també està oberta amb reserva prèvia i manté el seu emplaçament habitual. La zona del solàrium i de la piscina, i fins i tot la recepció del Club!, han estat i són escenari per fer activitats dirigides.

Amb l’app i la web del Club us podeu informar de les novetats que es van produint a l’Àrea de Fitness, d’acord amb la normativa.

Els horaris setmanals actualitzats també els podeu trobar a l’app i en aquest enllaç a la web, així com la informació actualitzada sobre l’Àrea de Fitness i les activitats que s’hi fan.

 

Articles Relacionats