Setmana Europea de l'Esport 2019 - Esportiva, Vela -
Esportiva, Vela

Setmana Europea de l’Esport 2019

La Comissió Europea va endegar l’any 2015 la Setmana Europea de l’Esport que és una iniciativa per promoure l’esport i l’activitat física a tota Europa. El tema central de la campanya és “#BeActive”, amb què s’anima totes les persones a romandre actives durant aquella Setmana i al llarg de tot l’any.

La Setmana Europea de l’Esport 2019 (SEE), organitzada per la Comissió Europea mitjançant l’Agència Executiva dels àmbits Educatiu, Audiovisual i Cultural (EACEA), tindrà lloc des del 23 al 30 de setembre, en la seva cinquena edició.

L’objectiu bàsic de la SEE és el de promoure l’esport i l’activitat física a tota Europa a través de diferents iniciatives i fer extensiu el segell oficial #BeActive. La seva celebració requereix que els estats membres de la Unió Europea s’impliquin plenament (mitjançant els actors regionals i locals de l’àmbit de l’activitat física i l’esport) en l’organització d’esdeveniments i activitats esportives a tots els àmbits: comunitari, nacional, estatal, regional i local. La setmana és per a tots i totes, independentment de l’edat, l’experiència o la condició física i està concebuda per reunir les persones, les entitats públiques, el moviment esportiu, les organitzacions de la societat civil i el sector privat.

Activitats previstes Club Nàutic El Masnou:

Horari: 11h a 14h

3 sortides en dues embarcacions col·lectives:  1a 11h, 2a 12h i 3a 13h (Places Limitades)

Sortides de 30’ en activitat de Beach Area (caiac de mar i paddle sup)

Tallers nàutics

 

Setmana Europea de l'Esport 2019 - Esportiva, Vela -

Articles Relacionats