Roc Pérez guanyador absolut del Trofeu Port Masnou - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Trofeu Port Masnou
Vela, Esportiva

Roc Pérez guanyador absolut del Trofeu Port Masnou

Aquest darrer cap de setmana s’ha disputat El Trofeu Port Masnou 2024 per les classes 420 i Europa a la Base Nàutica del nostre club, amb un total de 36 regatistes. Dissabte, els 36 regatistes inscrits a la regata, van poder gaudir d’un molt bon dia, disputant 4 proves amb un vent de component Sud de fins a 9 nusos d’intensitat. Diumenge les condicions només van permetre realitzar una de les dues proves previstes per la inestabilitat en la direcció i la poca intensitat del vent.

En la classe Europa, el jove Roc Pérez del Club Nàutic El Masnou es va mostrar clar dominador des del primer moment en unes condicions que li eren molt favorables. A més, en Roc es va endur el primer lloc en les categories sots 18 i sots 20. Destaquem també el 3r lloc del podi absolut d’en Daniel Cabré (CNeM) que va empatar a punts amb el segon. Pel que fa a la classe 420 destaquem el segon llos absolut d’en Pedro Sotomayor (CNeM) amb la Carla Romagosa (CN el Balís), que a més, van resultar guanyadors en la categoria sots 19. La Inés Sanz i la Lucia Baurier (CNeM) van tenir una actuació excel·lent aconseguint passar en 2n lloc la primera boia de totes les proves, però un desqualificat les va penalitzar força a la classificació general.

Amb aquesta regata es tanca el circuit N2 català per confeccionar el rànquing de la temporada 2023-2024. Per aquestes dues classes juvenils ara els queda entrenar fort de cara a les regates internacionals d’aquest estiu.

Roc Pérez guanyador absolut del Trofeu Port Masnou - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Trofeu Port Masnou

Articles Relacionats