REGATA CONMEMORATIVA CEACNA- 500 CENTENARIO DE LA 1a VOLTA AL MÓN PER JOAN SEBASTIAN ELCANO - Esportiva, Vela -
Esportiva, Vela

REGATA CONMEMORATIVA CEACNA- 500 CENTENARIO DE LA 1a VOLTA AL MÓN PER JOAN SEBASTIAN ELCANO

Des del Club Nàutic el Masnou ens hem volgut unir a la divulgació d’aquest esdeveniment que creiem important difondre entre els joves la gesta i la cultura de la nostra navegació; el fet comparable en una de les importants gestes de la humanitat, justament en un vaixell a vela patronejat per un navegant espanyol.

Un acte que hem volgut promoure entre les nostres flotes organitzant una simpàtica regata mentre feien els seus entrenaments de tecnificació a principis del mes d’octubre.

Amb l’ajuda de CEACNA (Confederació Espanyola de Associacions de Clubs Nàutics) hem pogut entregar les medalles i diplomes a tots els participants de les classes: Optimist G1, Optimist G2, Europa, Laser i 420.

Amb totes les fotos rebudes dels diferents clubs col·laboradors, CEACNA elaborarà un dossier final que s’exposarà en el 4rt simposi nacional de clubs nàutics que es celebrarà del 1 al 16 de novembre a Màlaga.

+ info: http://ceacna.com

REGATA CONMEMORATIVA CEACNA- 500 CENTENARIO DE LA 1a VOLTA AL MÓN PER JOAN SEBASTIAN ELCANO - Esportiva, Vela -REGATA CONMEMORATIVA CEACNA- 500 CENTENARIO DE LA 1a VOLTA AL MÓN PER JOAN SEBASTIAN ELCANO - Esportiva, Vela -REGATA CONMEMORATIVA CEACNA- 500 CENTENARIO DE LA 1a VOLTA AL MÓN PER JOAN SEBASTIAN ELCANO - Esportiva, Vela -

Articles Relacionats