Regata RETMAR de Creuers - 30 de novembre i 1 de desembre - Vela -
Vela

Regata RETMAR de Creuers – 30 de novembre i 1 de desembre

El passat cap de setmana es va celebrar la  Regata RETMAR dins del Trofeu Comodor, amb 66 tripulacions a la línia de sortida van gaudir d’un agradable sol de tardor i un vent estable de SW, començant sobre els 7/8 nusos i acabant el matí amb uns 11/12 nusos.
El dissabte 30 de novembre amb la disputa de la Regata RETMAR, va ser el colofó ​​del ‘Trofeu Comodor de Premià. Les 10 cites anuals d’aquesta lligueta per Solitaris i A-Dos, amb 62 vaixells participants en 2019, són singularment transversals en la seva participació, a la classificació es separen les classificacions entre velers de Regata i de Creuer i és un al·licient perquè cada tripulació intenti esprémer el millor del seu vaixell enfront dels seus rivals directes.
La flota estava repartida entre Regata (38 participants) i Creuer (24 participants), amb 14 inscrits addicionals en la categoria de Tripulació completa, singularment admesa a la Regata RETMAR. Es van establir tres sortides esglaonades en 5 minuts i la flota havia de completar un recorregut costaner combinant cenyida i vents portants de 11 milles (Regata i Tripulació) i de 6 milles per als Creuer.
En la classificació amb Tripulació completa, només puntuable per a la Regata RETMAR, podi complet per representants del CN Masnou, amb el X-41 ‘Miaja’ de Jaume Samon en primer lloc, seguit del també X-41 ‘Màximo’ de Maribel cadenes i del Dufour 45S ‘Mirgin’ de Joan Salame.
Després de la regata, les instal·lacions de CN de Premià van donar la benvinguda a totes les tripulacions per al lliurament de premis de la Regata RETMAR i el Trofeu Comodor 2019, així com un sorteig d’obsequis cedits pels patrocinadors de les dues proves.

Regata RETMAR de Creuers - 30 de novembre i 1 de desembre - Vela -

Galeria imatges: https://www.retmar.net/fotos-vi-regata-retmar-2019/

Articles Relacionats