Pedro Sotomayor i Pol Carrión 3rs sots 19 al Campionat d'Espanya 2024 de 420 - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campionat d'Espanya
Vela, Esportiva

Pedro Sotomayor i Pol Carrión 3rs sots 19 al Campionat d’Espanya 2024 de 420

Després de 4 intenses jornades a la badia de Cadis, la tripulació del CN el Mansou formada per en Pedro Sotomayor i en Pol Carrión s’emporta el bronze sots 19 masculí (11è lloc a la general) al Campionat d’Espanya de la classe 420. La tripulació femenina del nostre club formada per la Inés Sanz i la Lucía Baurier acaba en 6è lloc sots 19 femení (39 lloc a la general).

Ha estat un campionat on hi han participat fins a 60 embarcacions d’aquesta classe doble juvenil. Els 4 dies de competició han permès la realització de 8 proves. El primer dia tan sols es va poder disputar una sola prova amb molt poc vent. En Pol Carrión i en Pedro Sotomayor van començar amb un desqualificat per fora de línia, i la Lucía i la Inés van fer un bon 22è parcial. A la segona jornada les condicions van ser força dures, augmentant fins a més de 20 nusos, la qual cosa va permetre disputar 4 proves. La tripulació masculina del nostre club fa remuntar moltes posicions, i la femenina va patir una mica més amb aquestes condicions. Els dos darrers dies només es van poder disputar 3 proves més degut a les condicions de vent molt suau.

La propera cita del calendari nacional per les nostres dues tripulacions serà la Copa d’Espanya que es realitzarà al RCN de San Sebastián a finals d’aquest mateix mes.

Molta sort i moltes felicitats pels èxits!!

Articles Relacionats