Ona Garcia Parés, participarà en el Campionat del Món d'Optimist - Campionat del Món, Ona Garcia, Optimist - OPTIMIST
Vela

Ona Garcia Parés, participarà en el Campionat del Món d’Optimist

Només manquen unes hores per arribar a l’inici del Campionat del Món d’Optimist, l’esdeveniment insígnia de la temporada de vela juvenil, que per a aquest any, després de l’ajornament de l’edició 2020, l’esdeveniment torna a Riva del Garda vuit anys després de l’última edició.

2021 campionat món optimist (3)

Gairebé tres-cents joves regatistes, que representen cinquanta-sis nacions, han arribat a la ciutat de Lake Garda, a Itàlia, per intentar posar el segell en el títol mundial, amb un màxim de cinc atletes per a cada nació, seleccionats amb acurats processos interns.

La regatista del Club Nàutic El Masnou, Ona Garcia Parés acompanyada pel nostre entrenador Joan Garcia Marco, participarà en aquest campionat del Món formant part de la selecció Colombiana.

Les regates començaran el divendres amb tres dies consecutius de classificació que permetran a la flota ser dividida en grups d’or, plata, bronze i maragda per a les etapes finals, programades per als dies 7, 8 i 9 de juliol.

El dilluns 5 i dimarts 6 de juliol, els participants disputaran el Campionat del món per equips.

2021 campionat món optimist (1)

Totes les actualitzacions de la regata es publicaran en la web del Campionat Mundial d’Optimist 2021: https://2021worlds.optiworld.org/

MOLTA SORT ONA !!!

 

 

Articles Relacionats