Nora Garcia, Mariona ventura, Campionat del Món, 420, 2021
Vela

Nora Garcia i Mariona Ventura, 4s sots 17 al Mundial 420

Les regatistes del Club Nàutic El Masnou, Nora Garcia i Mariona Ventura, han quedat 4s sots 17 femenines i 19es a la classificació general del Campionat del Món de 420, celebrat la setmana passada a Sanremo (Itàlia). Les nostres regatistes van arribar a ser segones dies enrere. El Mundial, que va reunir més de dues-centes embarcacions, va finalitzar el passat divendres.

Podi sots 17 femení

Les campiones sots 17 femenines han estat Maria Perelló i Marta Cardona, del CN Arenal, que han acabat 2s de la general. Les segueixen Maria Pascual i Marta Puigserver, del Club Marí Sant Antoni de la Platja (Mallorca), 13s de la general. El bronze ha estat per a les polaques Paulina Rutkowska i Iga Wirlczyk, que han quedat 18s de la general, només una posició per sobre de Nora Garcia i Mariona Ventura.

Nora Garcia, Mariona ventura, Campionat del Món, 420, 2021

Mariona Ventura i Nora Garcia, al Campionat del Món de 420, amb el número 57020

Espanya, la millor per països

Tot i que els regatistes dels EUA s’han endut la majoria de les medalles d’or, el millor país de la competició ha estat Espanya, que ha obtingut les millors puntuacions en les categories masculina/mixta, femenina i sots 17. De fet, 13 equips espanyols han aconseguit classificar-se entre els 10 primers i sis d’ells han aconseguit medalla.

En categoria femenina, destaquen les mallorquines Neus Ballester i Andrea Perelló, del CN Sa Ràpita, que han estat 2s, i en categoria masculina/mixta, han rebut el bronze Alberto Morales i Miguel Bethencourt, del CN Arrecife.

Des del Nàutic, felicitem la Mariona Ventura i la Nora Garcia pel seu esforç i dedicació. Endavant!

 

Totes les classificacions en aquesta pàgina: https://2021worlds.420sailing.org/en/default/races/race-resultsall

Els videos resum de les jornades, on s’aprecia a les nostres regatistes, aquí: https://www.youtube.com/int420class

Imatges: Andrea Lelli

Articles Relacionats