Newsletter 20230721 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campionat del món
Vela, Esportiva

Newsletter 20230721

DANIEL CABRÉ BRONZE I EMMA CABRÉ 4A AL CAMPIONAT DEL MÓN DE LA CLASSE EUROPA A VALLENSBAEK (DINAMARCA)

Grans resultats pels nostres regatistes del CN el Masnou al Campionat del Món de la classe Europe a Vallenvaek (Dinamarca). En Daniel Cabré es penja el bronze, i l’Emma Cabré aconsegueix el 4t lloc a la flota femenina, molt a prop del bronze. A més, en la regata de la Nations Cup (mundial per equips), Espanya es va penjar la plata en un frec a frec amb l’equip amfitrió. L’equip nacional el formaven 3 regatistes del CN el Masnou (Àlex MartínPere Rentería i Daniel Cabré) i l’Emma Collins del CV Palamós.

Fins a 6 regatistes del nostre club (Judit NogueraEmma CabréPere RenteríaDaniel CabréÀlex Martín i Jordi Delgado) acompanyats pel nostre entrenador, Pol Rivas, van competir en un mundial marcat per les condicions extremes de vent, sobretot durant la setmana prèvia on es disputava l’“Open week” amb condicions força dures de vent i tempestes sobtades. Ha estat un campionat marcat per un vent molt inestable i força imprevisible que va fer anul·lar més d’una prova i va fer que els resultats de la majoria fossin força irregulars. A més del bronze d’en Daniel Cabré, l’Àlex Martin i en Pere Rentería van finalitzar en 19è i 21è lloc respectivament d’un total de 78 participants. En categoria femenina l’Emma Cabré va finalitzar en un espectacular 4t lloc, lluitant pel bronze fins l’últim moment de la darrera prova. Destaquem també el 30è lloc de la Judit Noguera al seu primer mundial d’un total de 62 regatistes.

Moltes felicitats a tots i totes que ara aniran a Polònia a l’europeu juvenil.

CAMPIONAT D’EUROPA JÚNIOR DE CLASSE 420 A GDYNIA (POLÒNIA)

Dues tripulacions del CN el Masnou es van desplaçar fins al nord de Polònia disputar l’europeu de la classe 420. Va ser una regata amb condicions de vent mig (entre 8 i 10 nusos d’intensitat).

En la categoria Open hi van participar la tripulació formada per la Nora Garcia i la Mariona Ventura que van començar molt bé el campionat però un desqualificat i alguna prova irregular que no van poder descartar va fer que acabessin en 8è lloc femení (24 a la general) d’un total de 110 participants. Per la seva banda, en la categoria sots 17, la tripulació formada per en Daniel Garcia i en Quim Serra van finalitzar en 36è lloc de 62 participants en el seu primer europeu.

Segur que els haurà servit com a gran entrenament per disputar el Campionat del Món que se celebrarà d’aquí a pocs dies a Alacant.

ANNA RENTERÍA PARTICIPA AL CAMPIONAT D’EUROPA DE LA CLASSE OPTIMIST A THESSALONIKI (GRÈCIA)

La nostra jove regatista de la classe Optimist està participant a l’europeu de la classe infantil Optimist a Grècia, una regata que finalitzarà aquesta setmana. A més està acompanyada pel Kiko Igual, un dels nostres entrenadors de la flota d’Optimist. Només el fet de classificar-se ja ha estat tot un èxit.

Molta sort durant la regata!!

EL CAP PROBLEMA I EL MAGICA GUANYEN EL TROFEU PRIMAVERA EN CLASSE CREUER I EN CLASSE REGATA RESPECTIVAMENT

La final del campionat social del Trofeu Primavera 2023 que es disputa entre el CN el Masnou i El CN Premià acaba amb el “Cap Problema” d’en Cristian Fernández (CNeM) com a vencedors en la classe Creuer amb un total de 6 proves disputades i amb només 4 punts després de descartar-se un 9è i un 2n lloc, i quedar-se amb 4 primers llocs. Destaquem també el 3r lloc de l’Snoopy III d’en Carles Vintró (CNeM), empatat a punts amb el 2n lloc. Per la seva banda, en la classe Regata, el “Magica” d’en Marco Corno (CNeM) també s’emporta la victòria, i també amb 4 punts després de descartar-se un 8è i un 2n lloc, i quedar-se amb 4 primeres posicions d’un total de 6 proves disputades. El 2n lloc va ser pel “Goodspeed” d’en Jordi Amorós (CNeM). El podi va ser completat pel “No name” d’en Manuel Ramos (CNeM) en aquesta categoria.

Moltes felicitats a totes les tripulacions!!