Newsletter 20230519 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Guanyadors trofeu lluis marsà
Vela

Newsletter 20230519

JOAN RIERA I ORIOL COSTABELLA GUANYADORS DEL TROFEU PRESIDENT LLUÍS MARSÀ 2023

Un any més el Trofeu President Lluís Marsà ha estat tot un èxit participatiu. Una regata de Nivell 3 del circuit català de la classe Optimist que ha aplegat un total de 73 participants entre regatistes de classe A i classe B, vinguts de la zona centre de Catalunya (CN El Balís, CN Arenys de Mar, CN Vilassar de Mar, CN Garraf i CN El Masnou).

Han estat 2 dies de competició on s’han pogut completar les 6 proves programades. Dissabte amb un vent suau de component SE van poder fer-se les 3 proves per ambdues categories, tot i que pels petitons de classe B es va haver d’escurçar el recorregut a la darrera prova per manca de vent. Diumenge, les condicions van anar augmentant amb el pas de les hores, començant amb 7 nusos d’intensitat amb vent del Sud, per acabar la 3a prova del darrer dia amb uns fantàstics 13 nusos de Garbí.

Els regatistes del CN El Masnou van dominar tant a la classe A com a la classe B. En classe A el vencedor va ser l’Oriol Costabella. El 3r lloc del podi va ser per en Pau Casas (sots 16). Per la seva banda, la Blanca Mendiolea va pujar al 3r lloc del podi en categoria sots 13. Pel que fa a classe B el guanyador absolut va ser en Joan Riera, qui va estar acompanyat al 3r lloc del podi per en Damià Costabella. En categoria sots 11 en Lluc Illán va pujar al segon lloc del podi, i la Marta Mendiolea va obtenir medalla com a 4a classificada. En la categoria sots 9, els més petits de la flota, vam tenir en Pau Riera com a representant del club que va aconseguir pujar al 3r lloc del podi. El CN El Masnou va aportar la major part de la flota amb fins a 21 regatistes entre les dues classes.

Pels regatistes de classe B, a més, ha estat la darrera regata abans d’anar al Campionat de Catalunya que tindrà lloc el primer cap de setmana de juny a Hospitalet de l’Infant.

Moltes felicitats a tots!!

NORA GARCIA I MARIONA VENTURA 3ES FÈMINES A LA COPA D’ESPANYA 2023 DE 420

Bon resultat de la Nora Garcia i la Mariona Ventura (12è lloc a la general) que a més de ser 3es fèmines absolutes, també van acabar al 2n lloc del podi sots 19 femení. Un resultat que els serveix per assegurar la classificació tant a l’europeu juvenil de Polònia com al Mundial d’Alacant. Per la seva banda en Daniel Garcia i en Quim Serra (32è lloc) finalitzen al 5è lloc sots 17 masculí i també aconsegueixen classificar-se per l’europeu juvenil. En Pedro Sotomayor i en Pol Carrión (33è lloc) finalitzen com a 6ns sots 17 masculins, classificant-se pel mundial d’Alacant.

Destaquem també la jova tripulació femenina, la Inés Sanz i la Lucía Baurier (45è lloc a la general) que assoleixen el 3r lloc del podi sots 17 femení.

La Copa d’Espanya de 420 ha tingut lloc a la ria de Villagarcía de Arousa amb un total de 60 embarcacions de tot l’Estat. Han estat 3 dies de regates amb les 9 proves previstes realitzades, amb un vent inestable que va anar de menys a més a mesura que passaven els dies, fins als 20 nusos d’intensitat el darrer dia.