L'Immens de l'Alexandre Laplaza 3r en ORC2 a la 42 Copa del rei de vela - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Copa del rei de vela
Vela, Esportiva

L’Immens de l’Alexandre Laplaza 3r en ORC2 a la 42 Copa del rei de vela

Gran actuació de la flota del Club Nàutic El Masnou en aquesta edició de la Copa del Rei de Vela. Fins a 3 tripulacions del nostre club ens van representar en la classe ORC 2 a la badia de Palma de Mallorca entre el passat 29 de juliol i el 2 d’agost.

L’Immens de l’Alexandre Laplaza amb en Carles Rodríguez de patró va aconseguir estar en llocs de podi durant tota la regata, aconseguint un fantàstic 3r lloc a la general final. Per la seva banda, el Máximo de la Maribel Cadenas amb l’Àlex Martín com a patró va anar de menys a més, fins i tot aconseguint guanyar dos parcials de la regata, finalitzant en un gran 5è lloc a la general i guanyant en la categoria Corinthian. El Magica d’en Marco Corno va finalitzar en un molt bon 8è lloc a la general. Les tripulacions d’aquests tres creuers del Club Nàutic el Masnou va demostrar ser un rival molt a tenir en compte a partir d’ara, mostrant la seva candidatura per lluitar pels llocs capdavanters, fins i tots a les regates de més prestigi del circuit.