club nàutic el masnou, escola, vela, esport, salut, platja, mar, lloguer
Vela

Laura Pedraza es proclama Campiona de Catalunya sots-17 d’IlCA Radial al Garraf

l Club Nàutic Garraf va organitzar el Campionat de Catalunya d’Ilca Radial el passat cap de setmana. En ell hi van prendre part set regatistes del Club Nàutic El Masnou: Laura Pedraza, Bosco Mañas, Felix Piñol, Alfredo Genoni, Gregorio de Urdanibia, Pau Oliveras i Thomas Vekemans.

La competició va arrencar divendres 28 d’agost amb la celebració de 4 proves. Dissabte els participants, un total de 40, van sortir a mar, però no van poder iniciar cap prova, ja que va parar el vent i una forta tempesta els va obligar a tornar a terra.

Diumenge va bufar el vent de segon quadrant, molt inestable en intensitat i direcció. Tot i així, es van poder realitzar 2 proves més.

Finalment Ricard Castellví es proclamava Campió de Catalunya masculí d’Ilca Radial, mentre que la nostra regatista Laura Pedraza és va proclamar campiona Sots-17.

Destacar que aquesta competició era la primera regata en que la Laura Pedraza i el Bosco Mañas participaven en aquest classe cosa que dona molt valor a la victòria aconseguida per la Laura.