Joan Riera 3r, Anna Renteria 1a fèmina i Lucía Sotomayor 2a fèmina al 50è Vila de Blanes d'Optimist - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Vila de Blanes
Vela, Esportiva

Joan Riera 3r, Anna Renteria 1a fèmina i Lucía Sotomayor 2a fèmina al 50è Vila de Blanes d’Optimist

El cap de setmana passat un total de 145 regatistes inscrits es van donar cita a la darrera regata puntuable pel rànquing català de la classe infantil Optimist. Entre ells 14 regatistes del nostre club ens van representar entre el grup or i el grup plata. Amb aquesta prova es tanca l’equip que conforma la selecció catalana, i que per tant, representarà a Catalunya al Campionat d’Espanya que se celebrarà a finals de març a Alacant.

Ha estat un cap de setmana amb unes condicions molt pobres de vent a la badia de Blanes. Dissabte no es va poder disputar cap prova, i diumenge finalment es va poder realitzar una sola prova amb un vent molt suau i inestable de llevant.

Els nostres joves regatistes van fer un salt endavant a la flota del grup plata, on destaquem en Joan Riera que va aconseguir pujar al podi com a 3r de la general del grup plata, i també com a 2n sots 13. Al grup or destaquem també l’Anna Rentería (4a a la general) i també guanyant la classificació femenina, la Lucía Sotomayor (7a) va acompanyar a l’Anna al podi com a 2a fèmina. Destaquem també la gran actuació d’en Pol David que va aconseguir un gran 6è lloc al grup or.

Finalment, el Club Nàutic el Masnou ha classificat a 3 fèmines (Anna Renteria, Lucía Sotomayor i Elena López) pel Campionat d’Espanya que se celebrarà a finals del mes que ve al RCN d’Alacant.