Emma Cabré i en Pedro Sotomayor amb en Pol Carrión sots campions a la "IX Guixols Cup" - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - IX Guixols Cup
Vela, Esportiva

Emma Cabré i en Pedro Sotomayor amb en Pol Carrión sots campions a la “IX Guixols Cup”

Grans resultats per a les nostres flotes de 420 i Europa a la 9a edició de la Guixos Cup celebrada el passat cap de setmana a aigües del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. Ha estat un cap de setmana amb unes magnífiques condicions de vent podent-se disputar les 6 proves previstes. Dissabte es va navegar amb un vent de component SO que va arribar fins als 15 nusos, i diumenge amb un vent suau de 7 nusos d’intensitat.

Pel que fa a la classe 420 el nostre club hi va ser present amb dues tripulacions. D’una banda en Pedro Sotomayor amb en Pol Carrión van demostrar estar en el seu millor moment aconseguint fins i tot guanyar amb solvència les dues proves de diumenge, finalitzant al 2n lloc de la classificació absoluta a tan sols 2 punts del primer lloc, i guanyant en la categoria sots 19. La tripulació femenina amb la Inés Sanz i la Lucía Baurier van anar de menys a més durant el cap de setmana, mostrant la seva millora, però el fora de línia les va perjudicar a l’hora d’escalar posicions.

En la classe Europa l’Emma Cabré va navegar de manera molt regular a les primeres posicions durant tot el cap de setmana, aconseguint un gran segon lloc a la classificació general, i també emportant-se la victòria en la classificació femenina. Destaquem també el podi complet sots 18 masculí del CN el Masnou, amb l’Arnau Martí (també 1er sots 20), en Roc Pérez (també 3er sots 20) i en Tomàs Moltó com a 1r, 2n i 3r respectivament. Per la seva banda la Judit Noguera també va aconseguir puja al podi com a 3a sots 20 femenina.