El CN El Masnou es proclama Campió de Catalunya per equips de clubs 2022 de la classe Optimist al GEN Roses - 2022, calendari, creuer, regata - campionat d'espanya,Club Nàutic el masnou,classe optimist
Vela

El CN El Masnou es proclama Campió de Catalunya per equips de clubs 2022 de la classe Optimist al GEN Roses

El CN El Masnou es proclama Campió de Catalunya per equips de clubs 2022 de la classe Optimist al GEN Roses

La flota d’optimist del CN El Masnou revalida el Campionat de Catalunya per equips a aigües de la badia de Roses després de dues edicions desertes, per la pandèmia fa dos anys, i per raons climatològiques l’any passat. El nostre club va participar amb dos equips, Masnou 1 i Masnou 2, cadascun d’ells amb 5 integrants per equip, dels quals navegaven 4 embarcacions alhora a cada una de les proves. Després de tots els enfrontaments club vs. club en format round robin (tots contra tots amb fins a 53 enfrontaments en total entre els 10 clubs classificats), Masnou 2 va aconseguir arribar a una de les semifinals acabant com a 4rt millor equip, i Masnou 1 va arribar a la final on es va proclamar campió contra Cambrils, en un duel apassionant.

Volem felicitar a l’equip tècnic del nostres club, en Joan Garcia (Masnou 1) i l’Àlex Bru (Masnou 2), i a tots els regatistes que van aconseguir aquesta gran fita:

Masnou 1:

Pedro Sotomayor

Pol Carrión

Anna Rentería

Roc Pérez

Bruno García

 

Masnou 2:

Guillem Dengra

Toni Autonell

Inés Sanz

Lucía Sotomayor

Juan Carlos Peña

Aprofitem per donar les gràcies per la feina ben feta els darrers anys al nostre tècnic, l’Àlex Bru, que acaba el seu cicle com a entrenador per a afrontar els seus estudis superiors de la millor manera. Molta sort i fins aviat!

Articles Relacionats