CLÍNIC de VELA al Club Nàutic El Masnou - Vela -
Vela

CLÍNIC de VELA al Club Nàutic El Masnou

Del 2 al 5 de gener vam organitzar 2 clinics de vela a la Base Nàutica, on es va poder disfrutar d’un inici d’any tranquil i suau pel que fa a les condicions meteorològiques.

El de la classe Optimist, amb 22 regatistes tant del Grup 1 com del Grup 2, on la gran majoria van ser regatistes del nostre club, amb alguna incorporació de fora. Van entrenar amb en Joan Garcia i en Franc Bru, els nostres entrenadors d’optimist amb l’objectiu de perfeccionar aspectes tècnics i tàctics i preparar la propera regata classificatòria pel ranking català els propers 18 i 19 de gener a Garraf.

Jornades de més de 6 hores combinant físic, posta a punt de material, tècnica i tàctica a mar i a terra amb les teòriques.

Aprofitant les festes de nadal, el nostre regatista “desplaçat” al Japó per un temps, en Pol Mateu, va participar en el clinic amb l’objectiu de preparar el millor possible la competició que al febrer té al Japó que servirà per definir l’equip japonès que participarà als campionats del Món i d’Europa aquest 2020 on opta a participar.

CLÍNIC de VELA al Club Nàutic El Masnou - Vela -

CLÍNIC de VELA al Club Nàutic El Masnou - Vela -

Articles Relacionats