Campionat de Catalunya, flota, equip, 420, Europa, cnem, 2021
Vela

Campionat de Catalunya 420 i Europa: resultats òptims a totes les categories

Ha finalitzat el Campionat de Catalunya de 420 i Europa, que ha tingut lloc a Blanes durant els caps de setmana del 17 i 18, i 24 i 25 d’abril, amb els mateixos resultats que els regatistes van aconseguir en el primer cap de setmana.

Les proves que s’havien de disputar en la segona tanda del Campionat no han tingut lloc per la manca de vent, cosa que ha jugat en contra dels regatistes, que no han pogut descartar els resultats menys bons del primer cap de setmana.

Podi 100% Nàutic Masnou

Malgrat tot, els equips de competició de 420 i Europa del Club Nàutic han aconseguit resultats òptims en totes les categories. A la classe Europa, destaca el podi sots 18 format íntegrament per regatistes del Club: Pere Rentería, 1er, Daniel Cabré, 2n i Roger Tomàs, 3r. A més, l’Emma Cabré va ser 2a sots 18 F i Pere Rentería també va ser 2n sots 20 M.

Campionat de Catalunya, Europa, podi, Nàutic, Pere Rentería, Daniel Cabré

Campionat de Catalunya classe Europa, podi sots 18: Pere Rentería, 1r, Daniel Cabré, 2n i Roger Tomás, 3r

Campionat de Catalunya, Europa, Emma Cabré

Campionat de Catalunya classe Europa, podi sots 18 F: Emma Cabré, 2a

Campionat de Catalunya, podi, Pere Renteria, Europa

Campionat de Catalunya, Europa, podi sots 20 M: Pere Renteria, 2n

Pel que fa a 420, Pedro Fernández i Alejandro de Maqua van ser 2ns de la general i 1rs sots 19 M. Alex Martín, que va competir amb Luca Vázquez, 3rs sots 19 M. Nora Garcia i Mariona Ventura, 1eres sots 17 i 1eres F. Mateu Castell i Tom Porta, 2ns sots 17 M i Pol Mateu i Ona Rigual, 1rs categoria mixta.

Campionat de Catalunya, 420, podi

Campionat de Catalunya, 420, podi sots 19 M: Pedro Fernánez i Alejandro de Maqua, 1rs i Alex Martín i Luca Vázquez, 3rs

Campionat de Catalunya, 420, podi sots 17: Nora Garcia i Mariona Ventura, 1eres i Mateu Castell i Tom Porta, 2ns.