Bronze per la Nora Garcia i la Mariona Ventura al campionat del món - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campionat del món
Vela, Esportiva

Bronze per la Nora Garcia i la Mariona Ventura al campionat del món

🥉BRONZE🥉 PER LA NORA GARCIA I LA MARIONA AL CAMPIONAT DEL MÓN 2023 DE LA CLASSE 420 A ALACANT

La darrera setmana les joves regatistes del CN el Masnou, Nora Garcia i Mariona Ventura, van pujar la 3r calaix del podi en el mundial de 420 després de realitzar un campionat excel·lent mostrant-se sempre molt regulars al capdavant de la flota femenina. Les condicions van ser variades.

El primer dia només es va poder disputar una sola prova a la flota femenina per la inestabilitat del vent. El segon dia van haver-hi condicions fortes de 16 a 18 nusos i els altres tres dies condicions suaus. La Inés Sanz i la Lucía Baurier van finalitzar al lloc 60 al seu primer mundial.
Pel que fa a la flota sots 17 destaquem el 16è lloc aconseguit pels joves Pedro Sotomayor i Pol Carrión que van anar de menys a més, aconseguint un 2n com a millor parcial. En Daniel Garcia amb en Quim Serra van finalitzar en la posició 31.

3 REGATISTES DEL CN EL MASNOU A CAMPIONAT DEL MÓN D’ILCA 4

Del 25 al 30 de juliol s’ha dut a terme el mundial d’ILCA4, en aigües de Volos (Grècia).

Hi ha hagut una participació rècord de 150 noies i 287 nois.

Guillem Dengra, que va classificar dins de la flota or, ha assolit una més que meritòria 39a posició. Maria Calinescu acaba 145a i Guillermo Samón 145è.

Xavi Tous, entrenador del club, ha acompanyat a una expedició de 6 regatistes catalans.

Han predominat els vents tèrmics suaus, excepte el segon dia amb vents inestables de terra.

PAU CASAS I ANNA RENTERÍA PARTICIPEN A LA “ORA CUP ORA 2023” AL LAGO DI GARDA (ITALIA)

Entre el 4 i el 6 d’agost en Pau i l’Anna han representat al CN El Masnou a la regata internacional de la classe infantil Optimist “Ora Cup Ora” al Circolo Vela Arco al Lago di Garda (Itàlia). Una regata internacional de tres dies amb fins a 500 participants. L’Anna, en la seva bona línia va finalitzar en 25è lloc de la general i 5a classificada femenina (grup or), i en Pau va aconseguir un molt bon 6è lloc a la flota plata, estant molt a prop de classificar-se al grup or.

El primer dia només es va poder disputar una sola prova degut a un vent de component Nord, suau i molt inestable. El segon, en canvi, va ser força intens, amb el vent típic de Sud de la zona, arribant fins als 20 nusos a les 2 primeres proves i baixant d’intensitat a la darrera prova del dia. El tercer dia, amb la divisió feta dels grups (or, plata, bronze, maragda i perla), el vent també va anar en augment, començant amb direcció Nord i acabant amb un fort vent del Sud.

Ha estat una regata de nivell molt interessant de pretemporada, que els ha servit per agafar hores d’entrenament, per tal d’afrontar de la millor manera la temporada que tot just comença el proper mes de setembre.