Sign in

close
Create an Account

L'ESCOLA DE VELA

Vela per a nens i adults, equips de competició i regates

L’Escola de Vela del Club Nàutic El Masnou està oberta a tothom i en actiu tot l’any. Està reconeguda per l’Escola Catalana de Vela, és a dir, els cursos de vela que impartim són reglats i segueixen els nivells d’ensenyament estàndar. Un equip de monitors i monitores titulats imparteix les classes pràctiques i teòriques. Actualment, l’escola està dirigida per la regatista olímpica del CNEM, Natàlia Via-Dufresne.

Situada a la Base Nàutica que el CNEM té al Port Esportiu del Masnou, l’Escola de Vela compta amb les embarcacions i el material adequats per a l’aprenentatge. En finalitzar els cursos, els alumnes reben el carnet que certifica el nivell assolit.

A més de la vesant pedagògica de l’escola, és escenari de les regates que es celebren al Circuit Català de la Federació Catalana de Vela.

campus de vela, casal vela nens, casal vela joves, campus vela joves, club nàutic el masnou, escola, vela, esport, salut, platja, mar

LA BASE NÀUTICA

És la seu de l’Escola de Vela i la Secretaria esportiva del CNEM, des d’on es coordina tota l’activitat nàutica.

La instal·lació té l’equipament necessari per dur a terme el programa d’ensenyament teòrico-pràctic, amb una metodologia que busca una correcta evolució esportiva i motriu de l’alumne.

Els alumnes de l’Escola de Vela reben les classes teòriques en dues aules destinades a formació. Pel que fa a la pràctica, la Base compta amb les embarcacions necessàries per dur a terme l’activitat, així com taller i magatzem d’equipament nàutic.

L’edifici està equipat amb calefacció d’energia solar i disposa d’un avarador propi amb grua per a l’entrada i sortida d’embarcacions.

ACTIVITATS DE VELA

Cursos de vela lleugera tot l'any per a nens i adults, campus d'estiu, lloguer d'embarcacions i material, i activitats per a grups, escoles i empreses. Descobreix tot el que el CNEM t'ofereix en vela i esports náutics!
Club, nàutic, el masnou, escola, vela, esport, relax, salut, social, CNEM, tot l'any, navega, regata, diversió, Maresme, Costa, Barcelona, platja, mar View Large

Campus de Vela

  • Àrea de Vela
  • Campus

Descobreix el Campus de Vela del CNEM per a nens i nenes de 4 a 12 anys i per a joves fins a 16 anys. Surf, volei, tennis, paddlesurf. Aprèn a navegar al Club Nàutic!

Club, nàutic, el masnou, escola, vela, esport, CNEM, tot l'any, navega, diversió, lloguer, adults View Large

Vela per a adults

  • Àrea de Vela
  • Vela per a adults
VELA PER A ADULTS L’Escola de Vela del CNEM ofereix activitats nàutiques i cursos de vela per a adults que

APRÈN A NAVEGAR

ESCOLA DE VELA PER A NENS I ADULTS TOT L'ANY

EQUIPS DE COMPETICIÓ

Al CNEM tenim flotes de diferents classes de vela lleugera i de creuer en diverses categories. Tot els equips entrenen a la Base Nàutica i participen en regates del Circuit Català i d'abast nacional i internacional. Coneix-les!
View Large

Optimist

  • Les nostres flotes
La nostra flota Optimist La classe internacional Optimist és una embarcació de vela per nens dissenyada l’any 1947. És l’embarcació
View Large

420

  • Les nostres flotes
La nostra flota 420 El 420 és una classe internacional de vela dissenyada per Christian Maury l’any 1960. Es una embarcació
View Large

Europa

  • Les nostres flotes
La nostra flota Europa L’Europa és una embarcació dissenyada el 1933, i durant aquest temps ha sofert diferents millores tècniques que
View Large

Laser

  • Les nostres flotes
La nostra flota Làser El Làser és una classe Olímpica destinada a totes les edats, doncs permet navegar amb diferents mides
View Large

Creuers

  • Les nostres flotes
La nostra flota de Creuers Calendari Creuers - 2019
View Large

Patí català

  • Les nostres flotes
La nostra flota de Patí de Vela El Patí de vela neix entre els anys 1920 i 1925 a les platges
Scroll To Top
X