Newsletter 20230228 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, La nit de la vela - Nit de la vela
Social, Vela

Newsletter 20230228

ELS GERMANS CABRÉ SOTSCAMPIONS D’EUROPA ABSOLUTS MASCULÍ I FEMENÍ

En Daniel i l’Emma Cabré han pujat al segon lloc del podi en categoria masculina i femenina respectivament, al Campionat d’Europa absolut disputat a aigües de Torrevieja, en una regata amb una quarantena d’embarcacions de 5 nacionalitats diferents.

Una gran fita aconseguida després de 4 dies de regata amb les 10 proves programades disputades. Van gaudir d’unes condicions ideals per a la navegació amb un vent de component nord-est i d’entre 8 i 15 nusos totes les jornades.

En Daniel va estar amb possibilitats de resultar vencedor fins al darrer dia. L’Emma va anar guanyant posicions cada dia fins consolidar el segon lloc femení a la darrera jornada. En Pere Renteria va aconseguir un gran 8è lloc a la general sent el millor regatista sots 18 de la competició.

Moltes felicitats a tots tres!

THE CARNIVAL RACE DE 420 SANREMO 2023

Newsletter 20230228 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, La nit de la vela - Nit de la vela

Dues embarcacions de 420 del CN El Masnou s’han desplaçat a Sanremo a una regata internacional de prestigi, per agafar ritme de cara als esdeveniments importants de l’any que ja s’acosten. El poc vent que hi va haver només va permetre navegar 2 dels 4 dies previstos amb un total de 5 proves disputades.

En categoria femenina la Nora Garcia i la Mariona Ventura van aconseguir finalitzar en un molt meritori 7è lloc de 58 participants. En categoria open en Daniel Garcia i en Quim Serra van finalitzar en la posició 50 d’un total de 124 embarcacions a la categoria open, que els hagués donat accés a la flota or en cas que haguessin pogut fer grups.

Bones sensacions, doncs, de cara al següent compromís que serà el Campionat de Catalunya de la setmana que ve.

Podeu veure els resultats als següents enllaços:

XXIX INTERNATIONAL PALAMÓS OPTIMIST TROPHY

Newsletter 20230228 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, La nit de la vela - Nit de la vela

Una expedició de 13 regatistes del CN El Masnou (Anna RenteríaElena LópezLucía SotomayorDaniela GarciaAitana NogueraBlanca MendioleaGonzalo SotomayorMax SteinPau CasasRoc PérezPol DavidOriol CostabellaToni Autonell) han participat en la tradicional regata internacional de Palamós on s’han aplegat fins a 539 optimists vinguts de tot el món.

Les suaus condicions que es van trobar a la badia de Palamós va fer que només es poguessin disputar 9 proves de les 12 programades. Ha estat una regata on els més joves del nostre club han continuat agafant experiència en una regata amb una flota molt gran, i que de segur els servirà per millorar a les regates que han de venir.

Articles Relacionats