Newsletter 20230125 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, La nit de la vela - Nit de la vela
Social, Vela

Newsletter 20230125

LA NIT DE LA VELA

Dissabte passat vam poder gaudir d’una vetllada extraordinària entre els regatistes de totes les flotes; pares, mares, entrenadors, treballadors, membre de la junta directiva i autoritats. Va ser una nit presidida per la germanor i bon ambient entre tots els assistents, que a més van poder gaudir del bon menjar del nou restaurant del club.

La festa va començar dissabte al matí amb la tradicional “Regata Open” on unes 40 embarcacions van disfrutar d’unes condicions immillorables per a la pràctica del nostre esport. Es van poder fer dues proves amb un ponent de 15 nusos de mitjana amb totes les classes de les nostres flotes.

Al vespre, i després que els assistents passessin pel photocall a immortalitzar la seva assistència a l’esdeveniment, es van fer els diferents reconeixements als millors esportistes de cada classe, es va fer entrega de les beques econòmiques per resultats esportius, es va premiar amb un pernil al vencedor de la “Regata Open” del matí, es van lliurar els xecs per compra de material nàutic als millors regatistes del club de la classe Optimist a la regata President Lluís Marsà 2022. També va haver-hi l’entrega de trofeus pels nostres regatistes de Creuer i de Patí a Vela per les regates socials anuals.

Per finalitzar la vetllada es va fer el reconeixement al millor esportista de la temporada 2021-2022 que va ser per en Daniel Cabré Burniol per haver aconseguit durant la mateixa temporada el sotscampionat del Món i el sotscampionat d’Europa Juvenil en la classe Europe. Com a novetat, en Daniel, es va fer la foto de millor regatista del club amb una gran copa, que s’anirà omplint anualment amb una placa amb el nom del vencedor. La copa es quedarà en un lloc presidencial del club.

GUILLEM DENGRA 2ON A LA CLASSE ILCA 4 AL VII TROFEU PRESIDENT ILCA 2023

Newsletter 20230125 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, La nit de la vela - Nit de la vela

Gran actuació de la nostra flota d’Ilca a la primera regata N2 de l’any 2023 celebrada al CN Garraf.

Dissabte es van disputar 3 proves amb 15 nusos de ponent, i diumenge 2 proves més amb vent fluix de llevant. Destacar el 2n lloc d’en Guilem Dengra que torna a demostrar que en el poc temps que porta a la classe ja és un rival a batre. La Inés Samón va aconseguir el 2n lloc sots16, i en Sergio Roldán va acabar en un bon 4t lloc sots 16. A la classe Ilca 6 en Bosco Mañas que va començar molt bé dissabte per finalitzar diumenge en 5a posició a la general. Per la seva banda, l’Ona Pascual va aconseguir el 2n lloc com a fèmina sots 21, també en Ilca 6.

Moltes felicitats a tots i a seguir en la bona línia!

Newsletter 20230125 - 2023, club nàutic el masnou, cnem, La nit de la vela - Nit de la vela

Articles Relacionats