Natàlia Via Dufresne entrevistada a 'Noms propis' (tve La2) - 2020, cnem, mitjans, Natàlia Via-Dufresne, TVE -
Social

Natàlia Via Dufresne entrevistada a ‘Noms propis’ (tve La2)

RTVE Catalunya ha emes aquest dimecres la visita de Natàlia Via Dufresne a Noms propis, programa que té com a escenari el Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona. El programa, dirigit i presentat per l’Anna Cler, ha gravat la entrevista amb la nostra regatista i directora esportiva.

L’esportista conversa amb l’Anna sobre la seva vida trajectòria professional.

Natàlia Via Dufresne va ser la regatista més jove de l’equip espanyol de vela en els Jocs Olímpics de Barcelona. Encara recorda i ho explica al llarg de l’entrevista, com la va emocionar arribar al port olímpic i veure la quantitat de persones que l’esperaven per celebrar la medalla de plata que va aconseguir.

Natàlia Via Dufresne també repassa la seva trajectòria esportiva i descobrim com es va iniciar, de petita, al món de la vela. Va ser gràcies als casals d’estiu on la van apuntar els seus pares al Club Nàutic del Masnou.

Tot i que no es considera una gran esportista, actualment, continua tenint el vincle i la passió pel mar. Està casada, també, amb un regatista i té un fill de vuit anys. Es declara una persona molt familiar i amiga dels seus amics. El seu pròxim repte són els Jocs de París de 2024 on, segurament, participarà, juntament amb Iker Martínez en la modalitat Off shore.

Natàlia Via Dufresne entrevistada a 'Noms propis' (tve La2) - 2020, cnem, mitjans, Natàlia Via-Dufresne, TVE -

https://www.rtve.es/alacarta/videos/noms-propis/noms-propis-natalia-via-dufresne/5724930/

Podeu tornar a gaudri de l’entrevista aquest dissabte 28 de novembre a les 13:45h a La 2.

Articles Relacionats