Lourdes Azón presenta la Copa America i el Sail Team Barcelona, l’equip femení que representa Espanya - 2024, club nàutic el masnou, cnem, crònica del club, helping cancer - Crònica del Club
Social

Lourdes Azón presenta la Copa America i el Sail Team Barcelona, l’equip femení que representa Espanya

El passat 6 d’octubre, coincidint amb el debut de l’embarcació femenina espanyola del “Sail Team BCN”, la nostra sòcia i regatista de patí a vela Lourdes Azón va fer una presentació sobre la Copa Amèrica de vela.

Es va destacar la importància d’aquest esdeveniment per la ciutat de Barcelona, per l’esport de la vela i pels regatistes involucrats en el funcionament de la competició.

Es va fer un breu resum de la història de la competició, que va iniciar el 1851, l’evolució dels vaixells i la tecnologia. Finalment es va presentar la competició femenina: “Women’s Puig Cup”. Per primer cop en la història de la Copa Amèrica, existeix la participació d’embarcacions formades per 4 regatistes fèmines.

L’equip espanyol, convidat en l’esdeveniment, està patronejat per la nostra sòcia i campiona del mon en 470 al 2021, Silvia Mas i coordinat per la nostra comodora Mònica Azón.

En les 4 proves que es van realitzar diumenge, les nostres representants van assolir l’excel·lent segon lloc de la classificació general.

Avui, dimarts 8 d’octubre seguiran les competicions, on només es classificaran 3 països per les semifinals.
Des del Club nàutic El Masnou, desitgem molta sort al “Sail Team BCN” i esperem que en un futur puguem gaudir d’embarcacions mixtes en la America’s Cup.