Informació Assemblea General Socis/es CNEM 2020 -
Social

Informació Assemblea General Socis/es CNEM 2020

Benvolguts socis i sòcies,

La junta directiva del club havia decidit convocar l’Assemblea General (Ordinària i Extraordinària) pel dia 22 de abril de 2020 a les 18:30h.

En aquests moments per preservar la seguretat i la salut dels socis i sòcies, dels treballadors del club i de la ciutadania en general, seguint les indicacions de les autoritats i en aplicació de l’article 40 del Real Decret-llei 8/2020, de 17 de març i ens veiem en l’obligació de no convocar l’assemblea en la data prevista.

Tant bon punt la situació ho permeti, la junta directiva convocarà l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària, en el termini més breu possible.

D’acord amb la modificació estatutària que es va aprovar a l’assemblea general extraordinària del 2018, les comunicacions del club es poden realitzar per correu electrònic amb plena validesa legal. En aquests moments és especialment necessari fer-ho així. Als avantatges econòmics i mediambientals s’hi afegeixen en aquesta situació, la seguretat dels socis, sòcies i personal de correus. En conseqüència, de forma general no enviarem convocatòria per correu ordinari, com era habitual fins ara.

Us agraïm la vostra comprensió.

Atentament,

Manel Freixa Cortacans

President

El Masnou, 23 de març de 2020

 

Comunicat oficial GENCAT celebració Assemblees:

https://nauticmasnou.com/wp-content/uploads/2020/04/Nota-SGE-mesures_assemblees_eleccions_28.3.20.pdf