exposició, art, Karou, social, activitat, cultura
Social

Exposició de l’artista francesa Karou

El 24 de juliol s’inaugura una nova exposició al Nàutic, a càrrec de l’artista francesa Danièle Küss, més coneguda com Karou.

Küss treballa amb oli i tinta xinesa des dels seus inicis, als anys 70, i també dibuixa amb carbó i crea collages amb altres materials. Ha realitzat 57 exposicions, entre elles, 10 individuals, a França, principalment a París, i també a Nova York, Dallas, San Francisco, Tòquio, Lisboa i Madrid. Va rebre la medalla de plata a “L’Art Expo” de Nova York, “Joves artistes d’Europa”, el 1983, i ha estat guardonada al Saló de París, a la Capella de la Sorbona, el 1982, on exposa regularment en els històrics salons parisencs del Gran Palais.

Obra atemporal

Això és el que han dit alguns crítics de la seva obra: “La seva obra és atemporal en la composició, sense transcripció ni narració descriptiva. La transposició poètica de la realitat, alliberada de la càrrega narrativa, canvia l’equilibri entre el temps i l’espai i expressa les empremtes de la memòria amb la juxtaposició de metàfores i la inclusió de mites”. “Karou gosa la poesia quan aquest món la tem, crida l’atenció i la captiva i, per a aquells que hi creuen, eleva l’ànima”.

exposició, art, Karou, social, activitat, cultura

Els seus darrers quadres presenten una visió del món que ofereix simultàniament la mirada i la visió en el mateix pla frontal.

Podrem gaudir de l’obra de Karou al Nàutic, del 25 de juliol al 16 d’agost. Inauguració dissabte, 24 de juliol, de 17 a 19 h

En aquest enllaç, pots veure l’obra completa de l’artista.

Consulta totes les activitats socials i culturals del Club Nàutic.

Articles Relacionats