Assemblea Socis CNEM 2021 (Informatiu) -
Social

Assemblea Socis CNEM 2021 (Informatiu)

Benvolguts socis i sòcies,
Com sabeu els Estatuts del nostre Club estableixen que l’Assemblea General de l’entitat s’ha de celebrar dins els quatre mesos naturals següents a la finalització de l’exercici anterior, és a dir abans del final del mes d’abril.
Les restriccions en vigor impedeixen realitzar-la de forma presencial en aquests moments. El format hauria de ser telemàtic, igual que la realitzada el passat any 2020.
Aquesta Junta Directiva considera que cal esgotar les possibilitats de poder realitzar-la de forma presencial, i per aquest motiu ha decidit de forma excepcional endarrerir la celebració de la mateixa a la data del  15 de juliol del 2021.
En el cas que en la data proposada encara no fos possible realitzar-la de forma presencial, es convocaria i duria a terme en format telemàtic .
Confiem en la vostra comprensió i suport, en aquesta decisió.
En les properes 48 hores us enviarem la documentació relativa a la mateixa: memòria 2020, tancament econòmic 2020 i pressupost 2021.
A partir de la setmana del 26 d’abril oferirem una sèrie de sessions informatives de forma telemàtica, amb un número limitat de persones, per poder contestar qualsevol dubte i al mateix temps informar de la situació del Club. Es faran tantes sessions com siguin necessàries per tal de poder atendre a tothom.

Molt Cordialment,
La Junta Directiva