REUNIÓ PATRONS DOG PADDLE SURF

Abans de la cursa s’haurà de realitzar una reunió de competidors (indicada a l’horari de la prova) on es donaran les indicacions pertinents de la prova recordant als competidors els següents punts:

 • Horari de sortida de la
 • Recorregut, boies, etc.
 • Procediment de sortida i
 • Obligatorietat de l’
 • Dur els dorsals
 • Normes seguretat.
 • Senyals d’auxili.
 • Altres indicacions que es creguin convenients.

 

PROCEDIMENT DE SORTIDA I ARRIBADA

Sortida:

La sortida serà una línia imaginària del-limitada per una embarcació i una boia. Es realitzarà amb tots els gossos sobre les tables. Si algun surt avans del toc de sortida haurà de fer una volta de penalització a la boia.

Toc d’atenció quan faltin 3min pujada de dues banderes. Toc  d’atenció  a 1 min baixada de les dues banderes, sortida bocina.

 

Arribada:

Serà una línia imaginària del·limitada per dues banderes a la sorra. Els dos participants han de creuar l’arc d’arribada junts, amb el rem.

 

CATEGORIES

Les categories venen determinades pel pes del gos: XS-   0/5kg

S – 5/10kg

M – 10/20kg

L – +20 kg

 

NORMATIVA

 1. El gos ha de portar armilla salvavides per participar a la cursa i la corretja fosforescent proporcionada a la bossa del corredor lligada a l’armilla. Haurà passat el control veterinari, ha d’Estat correctament vacunat i xipat.
 2. El gos en tot moment estarà a sobre la tabla de paddle surf.
 3. Queda PROHIBIT avançar sense el gos pujat a la tabla.
 4. El competidor pot estar de peu o genolls.
 5. Els dos participants han de creuar l’arc d’arribada junts.
 6. Els competidors han de seguir la direcció establerta del circuit, per poder ser controlats pels jutges d’aigua i el personal de rescat deixant totes les boies a babor.
 7. Els jutges no indicaran el recorregut als competidors en cap moment.
 8. Els competidors no han d’haver creuat la línia abans d’iniciar-se la cursa, si fos aixi hauran de fer una volta a la boya de sortida.
 9. En arribada a sorra o terra, el competidor ha de creuar la meta amb el rem i el gos.
 10. El tronc serà la part que determinarà l’arribada d’un competidor (ni rem,ni cap ni extremitats).
 11. No quedaran classificats aquells competidors que no creuin la línea de meta entre les banderes o arc.
 12. S’utilitzarà un rem d’una sola pala per propulsar-se. No es permeten les ajudes externes. Això inclou, motors, dispositius de captura de vent (és a dir: veles , cometes, roba folgada, etc, i els equips de suport personal. No es permeten embarcacions de doble casc (és a dir: catamarans). Ni timons mòbils.
 13. ÉS OBLIGATORI l’ús de L’INVENT (Leash) en totes les curses, siguin quines siguin les condicions. No es deixarà prendre la sortida a cap competidor sense l’invent.
 14. Vestits i barrets (protecció solar) estan permesos.
 15. Els competidors poden ser obligats a dur una samarreta o armilla oficial de carrera i / o nombre de carrera en el braç, que ha de romandre en l’individu durant tot l’esdeveniment. Cap competidor es registrarà com classificat llevat que porti el distintiu oficial / l’armilla oficial i / o el número del seu braç o dorsal oficial.
 16. El dorsal dels competidors haurà de ser visible en tot Les motxilles d’aigua han d’anar per dintre de les samarretes o armilles.
 17. El Dràfting estarà permès entre competidors.
 18. Els jutges de la cursa tindran l’autoritat final i definitiva per eliminar un competidor de la cursa si el competidor es considera que és físicament incapaç de continuar la cursa sense risc de lesió.
 19. Cada participant accepta en el moment de formalitzar la inscripció i mitjançant el pagament de la mateixa , una declaració de responsabilitat abans de l’esdeveniment, en la qual es fa responsable de totes aquelles accions que realitzi durant la competició a ell mateix o/i a terceres persones, quedant exclosa tota responsabilitat de l’organització de l’esdeveniment. Si és menor de 18 anys, el pare o tutor ha de signar el full d’autorització.
 20. Els participants accepten que la organització faci ús de les imatges de la cursa lliurament.
 21. Els organitzadors es reserven el dret de rebutjar o cancel·lar qualsevol inscripció.
 22. Tots els gossos hauran de passar un control veterinari abans de la cursa, ja sigui la setmana prèvia a les instal·lacions de bitxos veterinaris o el mateix dia a la carpa veterinària. Aquesta revisió és gratuïta. S’haurà de dur la cartilla sanitària i estar xipat i vacunat amb la tetravalent.
 23. Es prioritza el benestar dels gossos a la cursa, podran ser exclosos abans i durant la competició els equips que posin en risc l’ animal seran desqualificats.

 

Recordem a Tot@s els participants que és un event festiu on hi ha la participació d’animals i es prioritzarà es seu benestar. A riure i a Pasar-ho bé!!!

La prova es durà a terme encara que les condicions meteorològiques siguien adverses, sempre i quan no posi en perill el benestar dels participants i els seus gossos. En cas d’anul·lació, no es reemborsarà l’import de la inscripció.

  Per a més informació, omple aquest formulari i et contactarem el més aviat possible!

  He llegit i accepto els Termes i condicions de NAUTICMASNOU.COM