Tennis platja al CNEM - 2023, club nàutic el masnou, cnem, tennis platja - TENNIS PLATJA AL CNEM
Beach Àrea, Esportiva

Tennis platja al CNEM

Aquest esport, també conegut com a beach tennis, és una modalitat que es practica a la sorra de la platja i que combina elements del tennis i del vòlei.

Aquesta nova secció del Club Nàutic El Masnou té com a objectiu promoure la pràctica del tenis platja entre els seus socis i també fomentar la seva pràctica entre la gent de la zona. Així, el club ofereix classes i entrenaments per a totes les edats i nivells, tant per als que volen aprendre com per als que volen millorar les seves habilitats.

El tenis platja és un esport divertit i emocionant que requereix habilitat, agilitat i resistència. A més, es pot practicar durant tot l’any.

El Club Nàutic El Masnou és un espai ideal per practicar tenis platja, ja que disposa de totes les instal·lacions necessàries, com pistes específiques per a aquest esport, material de joc i entrenadors qualificats. A més, el club ofereix un ambient acollidor i amigable per als seus socis, el que fa que la pràctica del tenis platja sigui una activitat social i divertida.

En resum, la nova secció de tenis platja del Club Nàutic El Masnou és una oportunitat perfecta per a tots aquells que vulguin descobrir aquest esport emocionant i saludable. A més, és una manera excel·lent de conèixer gent nova i posar-se en forma.

Entrevista al nostre entrenador David Guillén

Tennis platja al CNEM - 2023, club nàutic el masnou, cnem, tennis platja - TENNIS PLATJA AL CNEM

Articles Relacionats