220 Km remant per Open Arms PER OPEN ARMS - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Vela - remant per Open Arms
Beach Àrea, Esportiva

220 Km remant per Open Arms PER OPEN ARMS

220 KM REMANT PER OPEN ARMS

Tant la Montse Corona com en Martín Vivancos, que son part del nostre equip de competició, s’ha marcat un repte majúscul: participar en una de les carreres d’ultra resistència més dura i reconeguda del món, la SUP11 City Tour. Aquesta carrera de 220 km transcorre en el nord d’Holanda i recorre 11 ciutats a través de canals, en el seu cas ho faran en 5 etapes.

Els nostres corredors del Club Nàutic El Masnou remaran per una bona causa: recaptar fons per a ajudar a OPEN ARMS perquè segueixin amb l’encomiable labor de salvar vides en la mar. La idea és recaptar 10€ per cada km remat, és a dir 2.200€.

Qualsevol aportació serà de gran ajuda.

Molta sort a tots dos!!!

220 Km remant per Open Arms PER OPEN ARMS - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Vela - remant per Open Arms

DÒMINO DE GERMANOR 2023

Amants del dòmino, agafeu les peces i prepareu-vos per a una tarda emocionant de joc i camaraderia! Us presentem el “Dòmino de Germanor 2023”, un torneig que posarà a prova les vostres habilitats i estratègia contra adversaris de primera classe.

📅 Data: 8 de setembre de 2023 🕒 Hora: A les 17:30 h

L’enfrontament tindrà lloc entre el Casino i el Club Nàutic El Masnou, dos equips preparats per competir pel títol de campions del Dòmino Germanor. El joc serà intens, les taules vibraran amb l’emoció i els moviments astuts.

Després del torneig, a les 20:00 h, us convidem a un pica-pica deliciós i a presenciar la cerimònia d’entrega de premis. Qui es coronarà com el campió indiscutible? No ho sabrem fins al final!

Un esdeveniment que no us voldreu perdre, ple d’emoció, diversió i una gran dosi de rivalitat amigable. Us esperem a tots al Dòmino Germanor 2023.

📍 Lloc: Club Nàutic El Masnou – Sala Noble
📧 Per a més informació i inscripcions, contacteu amb el 93 555 06 05

No deixeu que us ho expliquin, participeu!

220 Km remant per Open Arms PER OPEN ARMS - 2023, club nàutic el masnou, cnem, Vela - remant per Open Arms

Articles Relacionats