Lliga Blava en el marc de la Copa Amèrica - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Copa Amèrica
Esportiva, Vela

Lliga Blava en el marc de la Copa Amèrica

El passat dissabte 12 d’octubre es va inaugurar un nou format de competició que busca popularitzar l’esport de la vela amb l’objectiu de donar continuïtat als programes escolars com el Viu la vela, Esport Blau i Aventura Blava, Programes en els quals ja col·laborem amb molt d’èxit(Esport Blau i Aventura Blava).

En aquest esdeveniment hi han participat 21 equips i 18 clubs de Catalunya. Es van realitzar en la regata dues proves en format lúdic. Tots els participants van navegar en vaixells col·lectius, lúdics.

Els equips estaven formats per 4 navegants, entre 8 i 12 anys i un tècnic. Des del nostre Club es van oferir a participar: Maia David, Pau Mínguez, i els germans Benito, Max i Alex. Van ser acompanyats per Nora Lasurt, tècnica i entrenadora de l’equip d’Optimist B.

L’esdeveniment va començar a les 9.30h amb les inscripcions al Centre Municipal de Vela, al Port Olímpic, i va acabar a les 19h amb el lliurament de premis al Village Oficial de la Copa Amèrica, al Moll de la ciutat del Port de Barcelona.

Entre els millors classificats al pòdium, els Clubs:

Posició Club
1a posició Club Vela Blanes
2a posició Club Nàutic el Masnou
3a posició Club Nàutic l’ Escala

Per la nostra part i com a escola de vela estem molt contents. Veiem d’aquest nou projecte una molt bona oportunitat perquè puguin veure les famílies i els mateixos infants la importància de consolidar un aprenentatge en un entorn competitiu de forma saludable a més de fomentar la igualtat d’oportunitats.

Aquest programa el començarem de cara a la primavera, com a prova pilot i treballarem conjuntament amb la Federació Catalana de Vela i BCN Capital Nàutica.

Articles Relacionats