El Club Nàutic El Masnou i Port Masnou continuaran navegant junts després de més de 50 anys d’història a aigües del Maresme - 2024, club nàutic el masnou, cnem, pla estratègic - signatura concessió
Social

El Club Nàutic El Masnou i Port Masnou continuaran navegant junts després de més de 50 anys d’història a aigües del Maresme

La vela és un esport per a petits herois que formen grans persones amb valors, fortalesa, coratge i disciplina. És per això que el Club Nàutic no vol deixar de ser el què és des de la seva obertura a l’actual edifici, l’any 1967. I que avui, dilluns, 23 de setembre, els president de Promociones Portuaries, Joan Guitart, i la presidenta del Club Nàutic El Masnou, Mercè Marzo, han formalitzat l’acord d’anar plegats per aconseguir la nova concessió, i no només fins aleshores, sinó durant els 25 o 30 anys que tinguem pel davant.

A finals de maig, la nova Junta Directiva, recollint la feina feta per l’anterior Junta del Club, vam iniciar les reunions de treball setmanals amb l’equip de Promociones.

Hem aconseguit acord estratègic que per a nosaltres suposa:

  1. Mantenir la nostra autonomia de gestió. El que significa, que de cara als nostres socis, res no canviarà. Seguirem sent el que som, no una empresa que necessita maximitzar beneficis, sinó una entitat complint les finalitats de foment de la vela infantil i dels esports nàutics de competició per les quals va ser creada l’any 1967.
  2. Realitzar el projecte social, nàutic i esportiu, dels pròxims anys, amb el que anirem a concurs, i que liderarà Monica Azon, la nostra Comodoro.

Projecte nàutic-esportiu estarà liderat per la Comodoro de CNEM, Mònica Azón, actual entrenadora de la Sail Team BCN, a la Puig Women’s American Cup, que comença a disputar-se l’octubre en aigües de Barcelona, per primera vegada. Mònica Azón, sòcia d’Honor del Club, esportista del planter del Club, regatista olímpica a Barcelona 92 i guanyadora de 3 mundials, és membre de junta directiva del Club Nàutic El Masnou des de les eleccions del passat mes de maig.

Amb tot, donem compliment a l’acord de l’Assemblea extraordinària del 6 de juliol:

Autoritzar i delegar a la junta directiva de totes les facultats que en dret siguin necessàries per negociar i acordar amb PROMOCIONS PORTUÀRIES, S.A., la presentació conjunta davant l’administració competent de la renovació de la concessió administrativa del Port el Masnou i de les instal·lacions del Club Nàutic. Aquest acord amb PROMOCIONS PORTUÀRIES se sotmetrà a la ratificació de l’assemblea general dels socis en el moment oportú.

Tant l’empresa de Port Masnou, com la direcció del Club, ens reconeixem la solvència, capacitat de gestió i lideratge en els serveis que prestem mútuament, i compartim els mateixos valors de respecte mutu, voluntat de seguir creant sinergies en benefici de la nàutica i de l’esport en general tant en l’àmbit local, com comarcal i de país, i fer contribuir al desenvolupament del territori i del nostre entorn. Ara seguirem treball coordinadament per a presentar tota la documentació necessària per a presentar-nos al concurs.

Aquest acord signat avui haurà de ser ratificat a la propera assemblea general de socis.

Articles Relacionats