Mariona Ventura i Pere Rentería 6ns en Nacra 15 al Mundial de classes juvenils 2024 - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Nacra 15
Vela, Esportiva

Mariona Ventura i Pere Rentería 6ns en Nacra 15 al Mundial de classes juvenils 2024

La jove tripulació del Club Nàutic El Masnou va ser escollida per representar l’equip nacional en la classe Nacra 15 a Riva del Garda, al Lago di Garda (Itàlia) al mundial de classes juvenils. És una regata on el format de competició només permet participar a una sola tripulació per país, exactament com succeeix als jocs olímpics, per la qual cosa, només el fet de participar ja és un èxit en sí mateix.

La regata va tenir lloc entre el 15 i el 19 de juliol a diferents clubs d’aquest llac emblemàtic del nord d’Itàlia amb condicions variades de vent, més aviat suaus, tot i la tradició de camp de regates de vent fort. Es van poder disputar un total d’11 proves per aquesta classe multicasc juvenil mixta pre-olímpica. Ha estat el primer mundial juvenil de classes pre-olímpiques per la Mariona i en Pere, aconseguint un magnífic 6è lloc a la classificació general final, amb fins a 3 proves dins el top 3 com a millors parcials, i 6 proves finalitzant entre els 5 millors.

Ha estat una molt bona experiència per tots dos de cara al Campionat del món que tindrà lloc a Barcelona el proper mes d’octubre en format obert, esperant que hi hagi una alta participació.

Moltes felicitats a tots dos!!

Articles Relacionats